Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "piros-napokon" is teherbe eshetek?
Lefeküdtem a barátommal, miközbe megvolt a havim. Több helyen is úgy olvastam hogy ilyenkor nem eshetek teherbe, ezért nem védekeztünk.
Ez tényleg igy van szerintetek is??
16:02 köszi. énis igy gondolom és igy is olvastam TÖBB HELYEN.
a fikázós beszolásokra csak annyit h érett vagyok annyira hogy tudom h mitől lehetek terhes és mitöl nem. megoszlanak a véleméynek. lehet h igaz de minimális rá az esély. a fertőzésről meg annyit h rendszeresen járunk orvoshoz, meg már elég hosszú ideje együtt vagyunk ahhoz, hogy bizzunk egymásban ilyen téren (IS!)
ha több helyen olvastál ilyet, és sikeresen megállapítottad h "megoszlanak a válaszok" akkor tök fölösbe írtad a kérdést. Mit vártál? H egyiknek mindenki azt mondja h "nem kedveském, ilyenkor 100% h nem lehetsz terhes" a másiknak meg pont az ellenkezőjét írjuk le?
Lécci, ne fárassz.........!!!!!
no comment a b a l f a s z emberekre... -.-"
ezt a kiszámolósdit meg külömben se én irtam... de tök mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!