Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A "piros-napokon" is teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "piros-napokon" is teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal, miközbe megvolt a havim. Több helyen is úgy olvastam hogy ilyenkor nem eshetek teherbe, ezért nem védekeztünk.

Ez tényleg igy van szerintetek is??

2009. szept. 10. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Igen lehetsz terhes. Kissebb ugyan az esély de előfordult már nem egyszer.
2009. szept. 10. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
a barátnőm ennek köszönheti az abortuszát. ugyhogy ha nem akarsz gyereket akkor kezdj el imádkozni :S
2009. szept. 10. 23:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2009. szept. 10. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Minden héten legalább kétszer kérdezik ezt. Olvasni már talán megtanultál, ha még a biológiával gondjaid is vannak...
2009. szept. 10. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
igen teherbe eshetsz.
2009. szept. 10. 23:13
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak a nem kívánt terhesség miatt kell védekezni, hanem a nemi betegségek ellen is. És erre jó az óvszer. Ráadásul ilyenkor sokkal nagyobb a fertőzés veszélye is. Gratulálok.
2009. szept. 10. 23:17
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Én világosan emlékszem rá, hogy már az általános iskolában is volt szó erről a biosz órán és azt mondta a tanár, hogy akkor is teherbe lehet esni. Szóval ez biztos! Mindig kell védekezni. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de előtte meg kellene bizonyosodni a dolgokról és azok szerint cselekedni, nem fordítva.
2009. szept. 10. 23:39
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Csak ismételném az előttem szólókat igen lehetsz terhes bár kevés a valószínűsége de hát akkor is... máskor jobban olvass utána és ne higyjél el mindig mindent...és az is igaz hogy nagyobb a fertőzés veszélye is.

El is ment benned legalább? :s

2009. szept. 10. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
mehen kivuli megtermekenyseg elofordulhat
2009. szept. 11. 01:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs mindnekitől, de a naptár módszer pont erről szól. És elég jól be is vált amíg nem volt más fogalmazásgátló...

Magyarán szabályos ciklus mellett bizonyos periódusban NEM lehetsz terhes, mert nincs érett petesejted. Az ovuláció környéki pár nap viszont igen sanszos :)

Ami zavart okozhat, és ezért nem 100% a módszer:

a, fiatalon még nem áll be a ciklus szabályosra, idő kell

b, az orgazmus okozhat spontán rendkívüli peteérést (tüszőrepedést) bár ez ritka és egyénfüggő.

Szóval piros napokon a sansz a terhességre nagyon közel van a nullához, és elméletileg az is, csak épp nem gépek hanem élőlények vagyunk ezért bármi előfordulhat. Ezzel együtt én nem aggódnék a helyedben!

2009. szept. 11. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!