Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok petefészekfájdalmat Cypromix szedése közben?
szia
érdekes, hogy már 1 órája keresgélek mire megtaláltam ezt a hozzászólást, ami szinte dettó ugyanaz mint az é problémám... eddig a mellékhatásoknál senkinél se olvastam hasonlót, mindenki cska a hízás miatt aggódott, tehát,:
én a 3. levéllel szedem nemsokára végzek, már csak 3 szem van belőle. én az előző 2hónapban nem emlékszem rá hogy lett volna, de most én is elkezdtem aggódni mert kb 2napja tompa nyomást érzem én is lent a petefészkem körül. a fájdalom szó túlzás, nem is kellemetlen, csak érzem hogy mintha valami húzná lefelé, tök furcsa. meg olyan meleg érzetem van mint egy gyulladás. :O hétfőn én is megyek a dokimhoz már csak azért is mert új adagot kell feliratnom, de feltétlenül rákérdezek hogy ez mi?.. (amugy tök bepráztam hogy terhes vagyok :S pedig elvileg nem lehetne, mert szinte percre pontosan szedem.--be van állíva a telómba h csipogjon minden este 7kor, plusz nem szedek mellette semmit meg nem hánytam v ilyesmi..) Látom már korábban írtad a hozzászólást, érdekelne hogy azóta mi újság veled? megoldódott a probléma? a doki kiderítette miért van? Kösz előre is, nagyon jó lenne ha megnyugtatnál valami válasszal, mert már egész hétvégén ezen parázom:S köszi, puszi Nóri
Sziasztok!
az előző hozzászóló vagyok ismét. most jövök a nőgyógyásztól, és azt mondta nem a tabletta okozza ezt a petefészek körüli "nyomást". kérdezte nem kell-e gyakran pisilnem mert lehet felfáztam de mondtam h nem. meg is nézett ultrahangon és azt mondta nem lát elváltozást. tehát nem vagyok előbbre most sem pedig ma is érzem és ez már az 5. napja kb :S ma szedem be az utolsó szemet ebből a levélből és csütörtökön szokott megjönni. addig parázok. na pusz
Szia!
Ne idegeskedj. Szerintem, ha baba lenne a dologban, annyit min. látott volna a doki, hogy a sárgatest ott a petefészkedben, vagy kicsit vastagabb a méhnyálkahártyád, ami utalhat babára, és biztos szólt volna.
Sajnálom, hogy nem lettél okosabb, de szerintem minden oké lesz és meg fog jönni. Ne parázz rá!!!
szaisztok, mosz én azért egy kicsit megnyugodtam :) nekem elvileg holnap kell megjönnie, és nekem is fájdogált a petefészkem, a 3. levélnél volt most ez, és néha volt hányingerem is de csak ilyen elillanós :D szóval csak egy pár másodpercig kevergett a gyomrom. egyébként én is cypromixet szedek. ha nem jön meg, akkor tuti teszt meg orvos, de elég kevés esélyem van h terhes legyek, mert minden szemet beszedtem, pcos-s is vagyok (nehezebben eshetek teherbe), és a barátom pedig teljesen sose élvezett belém.
remélem elmúlik minedenkinél a probléma... :S
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!