Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztaltatok petefészekfájda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok petefészekfájdalmat Cypromix szedése közben?

Figyelt kérdés
A ciklus folyamán egyre előbbre haladva, ahogy a fogigátlót is szedem, napról napra erősödő, a levél végére már komoly fájdalmaim vannak a petefészkeimnél. Jövő héten megyek a dokimhoz, de érdekelne, volt-e hasonló tapasztalatotok.
2009. szept. 10. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Még ilyet nem hallottam. Lehet felfáztál és azért fáj.
2009. szept. 10. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Voltam laborban. Felfázásról nem lehet szó és z is furcsa, hogy egyre erősödik, minél több a hormon a szervezetemben.
2009. szept. 10. 12:52
 3/8 anonim válasza:
Szia!Én novynette kezdő vagyok.Vagyis az első levél után most vagyok a 3.napos szüneten.Nekem is szokott ilyen fájdalmam lenni,hol az egyik hol a másik oldalt.Ami naponta 4-5x jelentkezik néhány percre.Nekem is azóta amióta bogyót szedek.Előtte nem volt ilyen.És napi szinten hányingerem is van,de a szünet alatt nincs egyik sem.
2009. szept. 11. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:

szia

érdekes, hogy már 1 órája keresgélek mire megtaláltam ezt a hozzászólást, ami szinte dettó ugyanaz mint az é problémám... eddig a mellékhatásoknál senkinél se olvastam hasonlót, mindenki cska a hízás miatt aggódott, tehát,:

én a 3. levéllel szedem nemsokára végzek, már csak 3 szem van belőle. én az előző 2hónapban nem emlékszem rá hogy lett volna, de most én is elkezdtem aggódni mert kb 2napja tompa nyomást érzem én is lent a petefészkem körül. a fájdalom szó túlzás, nem is kellemetlen, csak érzem hogy mintha valami húzná lefelé, tök furcsa. meg olyan meleg érzetem van mint egy gyulladás. :O hétfőn én is megyek a dokimhoz már csak azért is mert új adagot kell feliratnom, de feltétlenül rákérdezek hogy ez mi?.. (amugy tök bepráztam hogy terhes vagyok :S pedig elvileg nem lehetne, mert szinte percre pontosan szedem.--be van állíva a telómba h csipogjon minden este 7kor, plusz nem szedek mellette semmit meg nem hánytam v ilyesmi..) Látom már korábban írtad a hozzászólást, érdekelne hogy azóta mi újság veled? megoldódott a probléma? a doki kiderítette miért van? Kösz előre is, nagyon jó lenne ha megnyugtatnál valami válasszal, mert már egész hétvégén ezen parázom:S köszi, puszi Nóri

2009. nov. 7. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

az előző hozzászóló vagyok ismét. most jövök a nőgyógyásztól, és azt mondta nem a tabletta okozza ezt a petefészek körüli "nyomást". kérdezte nem kell-e gyakran pisilnem mert lehet felfáztam de mondtam h nem. meg is nézett ultrahangon és azt mondta nem lát elváltozást. tehát nem vagyok előbbre most sem pedig ma is érzem és ez már az 5. napja kb :S ma szedem be az utolsó szemet ebből a levélből és csütörtökön szokott megjönni. addig parázok. na pusz

2009. nov. 9. 10:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Ne idegeskedj. Szerintem, ha baba lenne a dologban, annyit min. látott volna a doki, hogy a sárgatest ott a petefészkedben, vagy kicsit vastagabb a méhnyálkahártyád, ami utalhat babára, és biztos szólt volna.

Sajnálom, hogy nem lettél okosabb, de szerintem minden oké lesz és meg fog jönni. Ne parázz rá!!!

2009. nov. 9. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:

szaisztok, mosz én azért egy kicsit megnyugodtam :) nekem elvileg holnap kell megjönnie, és nekem is fájdogált a petefészkem, a 3. levélnél volt most ez, és néha volt hányingerem is de csak ilyen elillanós :D szóval csak egy pár másodpercig kevergett a gyomrom. egyébként én is cypromixet szedek. ha nem jön meg, akkor tuti teszt meg orvos, de elég kevés esélyem van h terhes legyek, mert minden szemet beszedtem, pcos-s is vagyok (nehezebben eshetek teherbe), és a barátom pedig teljesen sose élvezett belém.

remélem elmúlik minedenkinél a probléma... :S

18/l

2009. nov. 12. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahh Nagyon orulok hogy megtalaltam ezt a kerdest. En is Cypromixet szedek es ugyan ez a petefeszek fajdalom jott elo. En nagyon meg vagyok igazabol meg mindig ilyedve hogy valami baba van a dologba, de nemhinnem hisz a petefeszkem faj. En nekem a kezdestol kezdett el fajni. Bar egyidejuleg kellett szednem olyan gyogyszert ami csokkenti a fogamzasgatlo hatasat. De valoszinuleg nem teljesen nyomta el. Most akkor lehet hogy a szervezetem kuzd ellene? Meg akkor ez "normalis"? Szoval lehet semmi bajom sincs? Hat hamarosan ugyis kiderul
2010. márc. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!