Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki élt már át problémakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki élt már át problémakat fog. Gátló tablettával?

Figyelt kérdés

és mik voltak azok, meg hánynak van csak pozitivuma?

tényleg hülye az orvos tudomány és csak rosszabb, mint ha nem lenne? vagy több az olyan eset amelyiknél jó kimenetelű? vagy csak 1 százaléknál vállik be?

kösz a válaszokat...

2009. szept. 9. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem eddig csak a mellem nőtt tőle, nem panaszkodnék, ha nem fájna ennyire. Remélem nemsokára elmúlik és más panaszom nem is lesz.

19/L

2009. szept. 15. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem megszaporodtak a lábamon a seprűvénák. ha tovább szedem, nem adok 5 évet és kapok egy mélyvénás trombózist. emellett meg az borzasztott el, hogy belegondoltam, miket művel ez a szer a testemben: kikapcsolja a természetes menstruációs ciklusomat és sorvasztja a méhnyálkahártyámat. kinek kell ez? a foggátló káros, olyan nincs, hogy pozitív hatása van. a "pozitív hatások" mint pl a bőr tisztulása, mellnövekedés sem annak tudható be, hogy a foggátló ejj de egészséges, az csak a műhormon mellékhatása. a veszélyeket persze elhallgatják, hiszen máskülönben lehet eladni a szert. a fogamzásgátló tabletták a gyógyszerpiac nagyon nagy részét teszik már ki, és itt jönnek be aképbe a multik, akik óriási pénzeket fektetnek a félrevezető marketingre. nyílván nem úgy fogják eladni a cuccot, hogy tönkrevág szép lassan. mindenki magam dönti el, hajlandó-e ezzel mérgezni magát, én úgy határoztam 1 év után, hogy NEM.
2009. szept. 15. 11:01
 13/14 A kérdező kommentje:

de melyik a jobb állandóan szedni fog.gátlót, vagy ha véletlen kilyukad a gumi 72 órásat iratni? sztem a 72 órás nagyobb kárt tesz a szervezetben, mint ha állandóan használja valaki fog. gátlót, és sztem egy állandó kapcsolatban többet érne fog.gátlót használni olcsóbb is, meg sokkal kényelmesebb, meg 72 órásat félévente lehet csak iratni nem? szval ha negyed évenként kilyukad a gumi aminek igaz,h kicsi az esélye, de megvan, akkor bas.hatod

nem tud okos lenni az ember..

2009. szept. 16. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
szia! A megoldás sztem gumi és kúp együtt.
2009. szept. 17. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!