Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki élt már át problémakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki élt már át problémakat fog. Gátló tablettával?

Figyelt kérdés

és mik voltak azok, meg hánynak van csak pozitivuma?

tényleg hülye az orvos tudomány és csak rosszabb, mint ha nem lenne? vagy több az olyan eset amelyiknél jó kimenetelű? vagy csak 1 százaléknál vállik be?

kösz a válaszokat...

2009. szept. 9. 23:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
vagy valami kimutatást,h százalékban kifejezve...
2009. szept. 9. 23:12
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
nekem pl csak pozitívuma van eddig. mármint úgyértem h soha nemvolt semmilyen mellékhatása, és még nemlettem terhes, és nemkell mindig figyelni az óvszerre, bárhol-bármikor lehet szexelni
2009. szept. 9. 23:27
 3/14 A kérdező kommentje:
és mióta használod?
2009. szept. 9. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
8 éve
2009. szept. 10. 01:25
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Én, mélyvénás trombózist 19 évesen... APC rezisztencia vérvizsgálatot balhézzon ki magának mindenki, aki tablettát irat. Abból előre kiderül, ha érzékeny vagy a tablettára. D emivel állítólag ez ritka (csak az én ismeretségi körömben 3 eset ez a "ritka" jelenség...) sajnálják automatikusan szűrni minden tabletta íratót. MOndd azt, hogy volt a családodban trombózis, ezért szeretnéd az APC rezisztencia vizsgálatot.
2009. szept. 10. 02:41
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy ritka a trombózis, még kérhetné a doki a vizsgálatot. Nekem sem volt eddig semmi gondom a bogyóimmal. Szerencsére. Tornázgatok is, remélem a trombózis nem jön elő.
2009. szept. 10. 10:51
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Akinek az első 2-3 hónapban nem jött elő, annak valószínű már nem fog - persze vigyázni így sem árt, de valószínű akkor hajlamod nincs.
2009. szept. 10. 11:21
 8/14 anonim válasza:
90%
én lindynette 20at szedtem körülbelül 2 éve, és abbahagytam mert fél év után sem múlt el a pecsételő vérzésem, és voltak olyan hónapjaim is hogy minden nap úgy görcsöltem, mintha meg akarna jönni.. :\ barátnőmnek a tabletta miatt kialakult a migrén. ezen kívül semmi negatívumot nemtudok mondani :) 20/L
2009. szept. 10. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Szia! ÉN Melianet szedtem 3 hónapig, nekem a fejem fájt és a libidóm teljesen "eltűnt", borzalmas volt. Azóta nem szedek semmit, mást választottam védekezőeszköznek.
2009. szept. 10. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Az egyik volt barátnőm folyamatosan hányt a tabletta miatt, egy korábbi meg időnként olyan hiszti rohamokat kapott, hogy elviselhetetlen volt. Aztán áttértünk kúpra, lassan 6 éve, és azóta minden rendben.
2009. szept. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!