Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 0 a libidóm, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

0 a libidóm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szedtem fél évig fogamzásgátlót, akkor tűnt el a libidóm. Előtte napi 2x szeretkeztünk a párommal...

Már lassan 7 hónapja, hogy abbahagytam, de még mindig csak havi 1x kívánom, fel sem tudok izgulni :(

A nőgyógyászom szerint még várjunk, de így is hullámvölgyben van a kapcsolatunk, és ez még rátesz egy lapáttal.. :S

2013. febr. 21. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Eltűnt de hova? Felszívódott? Vagy levágták az UFO-k?
2013. febr. 21. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

7 hónap alatt szerintem rendbe kellett volna jönni. Nem lehet, hogy a hullámvölgy miatt nem kívánod a szexet? Maszturbáláshoz sincs kedved? Más pasiról sem fantáziálsz?

Ciklusod helyreállt az abbahagyás után?

2013. febr. 21. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több mint egy év kellett mire újra a normális lett :S

Úgyhogy fog.gátlót köszönm szépen de soha többet...

2013. febr. 21. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez sajnos gyakori probléma fog.gátlót szedőknél. Még várj egy kicsit, legtöbbször 1 év vagy kicsit több mire teljesen kiürül.
2013. febr. 21. 22:21
 5/9 poiu ***** válasza:
0%
Sokk itten az ismeretlen. Libido, hányszor, gátlás, nem világos az összefüggés... Főleg azért, mert szerinted világos, ha lenne kérdésed, akkor nem kérdeznél. Vagy mi van???
2013. febr. 21. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
22:05: Ritka egy gyökér vagy, te szerencsétlen!
2013. febr. 21. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Tessék? Miért is?
2013. febr. 21. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy az első válaszolóra gondolt, ő is 22:05-kor írta a válaszát :)
2013. febr. 22. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mégis engem pontoztak le 0%-ra. Holott szerintem nem adtam rá okot. De mindegy. Kezdem megszokni, hogy itt szinte csak gyökerek vannak.
2013. febr. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!