Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatért a libidóm?
A foggátló tabi abbahagyása óta úgy érzem, sokkal jobban kívánom a sexet, mint amíg szedtem a gyógyszert. Előtte nem voltam valami szexéhes, de most nagyon rámjött! Barátom is csak kapkodja a fejét, hogy húúú, ez most mi. Hát én sem tudom. XD
A másik meg, hogy sokkal könnyebben felizgat. Egyszer végigsimít rajtam és már szinte csöpögök a nedvességtől, a tabi alatt meg volt, hogy 20 percbe is beletelt, mire egy kis nedvességcsepp megjelent...
Ez mind a tabletta miatt lehetett, vagy egyszerűen pszchihés dolog áll emögött? (semmi rossz nem történt velem a tabi szedése alatt, annyi, hogy kicsit stresszesebb voltam)
Egyetértek, írtó jó, csak azért lepődtem meg rajta, mert tabletta előtt nem voltam ennyire... wááá :D
Nagyon örülök neki!
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!