Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen sokkal jobban kívántam az együttlétet, de egyre csökken a libidóm. Lehet ettől? (lent kifejtem)
Régen naponta többször is szeretkeztünk, de most már jó, ha heti egyszer, de az sem olyan már, mint régen. 1,5 éve szedek fog.gátlót. Lehet, hogy ez a tabi miatt van?
Vagy amúgy is kialakult volna ez?
Szerintetek érdemes lenne átálnom egy időre valami hormonmentes készítményre? Krémek, esetleg spirál? Javíthat a helyzeten?
Nem szeretném, ha emiatt lankadna le a kapcsolatunk...
A fogamzásgátló nagyban csökkentheti a szexuális vágyat, libidót.
Nekem pár hónap után visszatért, miután leraktam ezt a sz@rt.
A fogamzásgátlóknak elég gyakori mellékhatása a libidócsökkenés. De az is lehet, hogy a kapcsolatotok lanyhult el kicsit.
Térjetek át vmi hormonmentesre, és nézd meg, hogy a tabitól van-e.
Nekem pl. a fogamzásgátlótól csökkent a libidóm. Így napi 5-6 alkalom helyett csak heti 4-5 alkalommal kívánom a szexet.
Próbálj meg hormonmentes készítményre váltani, siprált én úgy tudom, hogy csak több gyerekes anyukáknak raknak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!