Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudom hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy terhes vagyok? A párommal babát szeretnénk és mindig próbálkozunk, de mikor jönnek ez első tünetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl a menstruáció elmaradása... fogantatás után kb két hét van akinek több..ez azért egyértelmű
2009. szept. 8. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Az első iagzi tünetek legkorábban is csak olyan 3-4 hetes terhesen jönnek. De vannak akik tünet nélkül viselik a babvárást. Pl anyukámnak soha semmi baja nem volt.

DE tudatos legyen az a babatervezés. Nőknél 3 hónappal, férfiaknál 6 héttel előbb minimum át kell állni a helyes táplálkozásra, a nulla alkohol fogyasztásra. Semmi cigi. Ha ezek eddig nem voltak meg, akkor most kéne elkezdeni odafigyelni rájuk. Rengeteg minden befolyásolja a fogantatást és gyermek egészségét. Megdöbbentően sok koraszülött és beteg baba születik, és évről évre egyre több, a szülők felelőtlensége miatt. Egyre több a leukémiás baba is, és ez sem genetikai, erről is nagyban a szülők tehetnek.

2009. szept. 8. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Veszel egy terhességi tesztet, és ha kimarad a menstruációd, megcsinálod.
 4/8 A kérdező kommentje:
igen ezt én is tudom,de én valami olyasmire gondolok h érzem azt ha beágyazódik?vagy a hasam mikor kezd nőni?vagy pl az orvos állítólag ugy állapítja meg h felnyúl és akkor érzi,de az hogy lehet? mert 2 hónapja próbálkozunk a párommal tabit szedtem 5 évig,de 4 hónapja nem szedem lehetne rá esély?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet rá esély.

Az orvos olyan pici magzatot még nem tud kitapintani, hiszen csak pár sejtről beszélünk. Ők is csak a nagyobb babákat érzik.

Másoktól hallva, eddig mindenki azt mondta, hogy olyan 4.-5. hónap tájt látszódott már a hasuk.

2009. szept. 8. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
te hány éves vagy amúgy? eléggé tájékozatlannak tűnsz, ahhoz képest hogy hónapok óta teherbe akarsz esni. a hasad nem fog két hónap után nőni, a 4. hónaptól fog kb. a beágyazódást érezheted szúró fájdalomként a méhednél és vérezhet is egy kicsit, kb a szextől számított 5. nap környékén, de ezek olyan jelek amikből aztán semmilyen következtetést nem lehet levonni, azt meg hogy terhes vagy pláne nem, önmagában ez kevés. leghamarabb 2 hét után mutatja ki a teszt.
2009. szept. 8. 22:02
 7/8 A kérdező kommentje:
22 éves csak első gyermek még és ezt azt hall az ember lassan már nem tudom mint hihetek el
2009. szept. 9. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A terhesség kezdeti tünetei lehetnek az émelygés, hányinger (főleg reggelente), mellek feszülése, undorodás egyes szagoktól, ételektől, más ételek megkedvelése, szédülés, ájulásérzet (rosszabb esetben ájulás), gyakori vizelési inger és persze a menstruáció elmaradása. Ha ezeket észleled magadon, akkor érdemes tesztet csinálni (akár kettőt is, biztos ami biztos), és ha pozitív mindkettő, irány a doki, aki biztosat tud mondani.

Egy védőnő. :-D

2009. szept. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!