Ha próbálkozunk a baba összehozásával, árthat a sport? Úgy értem, az első pár hétben, mikor még nem is tudok a létezéséről.
Ez engem is érdekelne. Én is aktívan sportolok, ráadásul olyat, amivel nagyon óvatosnak kell lenni. Nem szeretném abbahagyni a próbálkozás miatt, mert ki tudja, lehet, hogy csak egy év múlva jön össze, vagy még több....
Amúgy szerintem lehet mozogni,még jót is tesz a medencei vérkaringésnek, csak nem mindegy, hogy mit és mennyit. Pl. az intenzív ugrálás szerintem árthat.
Nagymamám mindig meséli, hogy ő mekkora pocakkal mosóteknőket emelgetett....nyilván az egészséges terhességnak nem nagyon árthat, főleg ha az anyuka eleve hozzá van szokva.
De azért csak óvatosan!
Egyetértek az utolsóval és a saját tapasztalataim is ezt támasztják alá.
Mindkét terhességem előtt heti 1-2-szer jártam step-aerobikra, ami ugye alapvatően ugrálás. Mikor már volt esélye, hogy terhes vagyok, akkor sem hagytam abba, bár egy kicsit közben lazábban csináltam.
Az első babó 2 hónap után jött össze, a második elsőre és semmi problémám nem volt. Persze mikor pozitív lett a tesztem és doki is látott, már nem ugarbugráltam többet.
Az elsőnél áttértem a kismama aerobicra, most a másodiknál semmi rendszeres sport. Most nyáron laza bicajozás volt időnként az 5. hónap végéig, na meg a 2,5 éves lányommal való játék. mégis kevesebbet hízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!