Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Befolyásolja a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnőm ma a HÉTFŐ feliratú helyett a CSÜTÖRTÖK feliratút vette be véletlenül,és pénteken kezdődik a "szünet". Szerinte ez nem okoz problémát mivel Symiciát szed,amiről azt mondta hogy egyfázisú. Először is az mit jelent,és igaza van? Mert én így kicsit izgulok. Köszönöm a válaszokat. 20/F

2013. febr. 18. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó akkor csak én nem értem, de mi utal arra hogy ugyan az van mindegyikben és nem baj ha össze cseréli??
2013. febr. 18. 20:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Mit tartalmaz a Symicia?

- A készítmény hatóanyagai 3 milligramm drospirenon és 20 mikrogramm etinilösztradiol filmtablettánként.

- Egyéb összetevők:

Tablettamag:

laktóz-monohidrát

kukoricakeményítő

hidegenduzzadó keményítő

PVA-PEG ojtott kopolimer,

magnézium-sztearát

Filmbevonat:

poli(vinil-alkohol)

titán-dioxid (E171)

talkum

makrogol 3350

szójalecitin

Tehát ebből kéne rájönnöm??

2013. febr. 18. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
symicia egyfázisú..amúgy ránézel azokra a szerencsétlen bogyókra ugyanúgy néznek ki? igen egyfázisú.nem?akkor meg nem az..
2013. febr. 18. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Oké, kérdés. Ha te minden egyes nap megehetsz egy almát, amely almák teljesen egyformák, de rajtuk van egy felirat a hét egyik napjával, akkor vajon mindegy-e, melyik feliratú almát eszed meg?
2013. febr. 18. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Na szerinted mégis miből te IQ betyár? Komolyan ennyi ésszel élsz 20 évesen?

Nem gondolod, hogy ha többféle gyógyszer lenne abban az istenverte csomagban, akkor odaírnák külön-külön, hogy melyikben mi van????

2013. febr. 18. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"3 milligramm drospirenon és 20 mikrogramm etinilösztradiol FILMTABLETTÁNKÉÉÉÉÉÉÉNT" tehát had ragozzam még: minden egyes tablettában ugyan az!!!
2013. febr. 18. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
Direkt vagy ilyen értetlen???
2013. febr. 18. 21:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó,értem köszönöm és NEM
2013. febr. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!