Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előfordulhat terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat terhesség?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve szedek fog.gátlót, de még egyszer sem felejtettem el bevenni, max 1-2 óra késés. De tegnap mégis sikerült elfelejteni ... Az lenne a kérdésem, ha a barátom szombaton belém élvezett, és tegnap ugye elfelejtettem bevenni a tabit, akkor terhesség lehet? (Ma pótoltam, de a 12 óra már eltelt.) Amíg meg nem jön, addig védekezünk, mert tudom, hogy ezt így kell. De ha előtte volt élvezés, az nem jelent gondot? Előre is köszönöm. 20/L
2013. febr. 18. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt, hogy teherbe ess, ha a későbbiekben használtok kiegészítő védekezést. Az előző tabik hatottak, úgyhogy az előző aktusokból nem lehet baj.
2013. febr. 18. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha egy tabi kimarad az még nem vészes. Semmiképp ne vegyél be kettőt másnap. Védeni fog így is.
2013. febr. 18. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem valószínű, hogy ettől teherbe estél.
2013. febr. 18. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ melyik héten felejtetted el.Olvasd el a betegtájékoztatót!
2013. febr. 18. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért ne vegyek be kettőt? Este 6-kor szoktam bevenni, ma reggel fél 8-kor jutott eszembe, és bevettem a tegnapit, de akkor a mait már ne vegyem be??? Mi baj lehet?
2013. febr. 18. 10:56
 6/9 A kérdező kommentje:
És amúgy köszönöm a válaszokat. :)
2013. febr. 18. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Esélye nincs. Csak nyugalom.;)
2013. febr. 18. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma este vedd be rendesen is, arra gondolt az író szerintem, hogy ha csak este vetted volna észre, hogy kimaradt, akkor nem vegyél be egyszerre kettőt. Én azért használnék gumit egy hétig, de visszamenőleges dolog miatt ne aggódj, nem lesz gond. Én az ilyen esetekre mindig tartottam egy szemet a pénztárcámban, hogy kéznél legyen ha elfelejteném. :)
2013. febr. 18. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as!

"ha csak este vetted volna észre, hogy kimaradt, akkor nem vegyél be egyszerre kettőt"

A BETEGTÁJÉKOZTATÓ szerint akkor is be kell venni a kimaradt tablettát, ha az KETTŐ tabletta EGYIDEJŰ bevételét jelenti. Magyarán egyszerre kettőt is be lehet, sőt be kell!

Kérdező!

Tényleg attól függ, hogy melyik héten hagyod ki.

Az első hét és az utolsó a veszélyes ilyen szempontból.

Ha a második héten történt a kimaradás, nem kell tartanod.

[link]

2013. febr. 18. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!