Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek fog hatni a fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog hatni a fog. Gátlóm? Sűrgős!

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy hete hogy megint elkezdtem szedni a fog.gátlómat.Előtte két évig szedtem,csak egy kis baleset miatt félbe kellett hagynom.Most egy hete szedem,és nem vagyok benne biztos hogy fog hatni.tudom még kell várnom,de mégis mennyi időt,és biztos hatni fog?
2009. szept. 7. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
embere válogatja. elvileg ha a mensi első napjától szeded, akor már a hónapban megakadályozza a peteérést. van aki egy hetet ír van akik kettőt van aki egy hónapot, sőt olyat is olvastam már itt aki szerint csak 3 hónap után véd:D most légy okos Domokos. szerintem már védve vagy, de ha lehet azért két hetet várj az elsőig.
2009. szept. 7. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy átlagban 1 hónap mire rendesen hat a fog.gátló. Mindenképp kell a védekezés. Rendszeres szedése eredményezi azt, hogy használni fog. Kicsi lesz az esélye, hogy tehetbe ess.
2009. szept. 9. 12:11
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem vagyok benne biztos hogy rendesen kifejti a hatását,mert múlt hét hétfőn jött meg,és még mindig van egy kicsi. nem rendes vérzés,csak reggelenként egy kicsi.így is hat rendesen?vagy ez miért van?
2009. szept. 9. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
hormonokat szedsz, naná h hat. az h összevissza vérezgetsz az lehet csak kezdeti zavarodottság. ha hosszú időn át fennáll, akkor kérj másik tablettát. de egy hónapot mindenképp várjál, addig ne szexelj sztem. figyeld meg hogy jön meg a menzeszed a szünetben, ha normálisan, akkor nincsen semmi baj.
2009. szept. 9. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:

én mikor elkezdtem szedni 3éve,az osszttársaim mind mondták h jajj persze 1 hét után már hat stb..biztos ami biztos megkérdeztem a dokit hogy lehetséges e??

Nem birta eléggé hangsúlyozni hogy ell 1 hónap hozzá hogy 100 % legyen!! :)majdnem leharapta a fejem:D de jogos volt

2009. szept. 9. 12:53
 6/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőkhöz. Szerintem várj egy hónapot legalább, inkább mint meglepetés érjen! :) Nem tudhatod te mire vagy fogékony és milyen a szervezeted, ezt senki nem tudja valójában az elején meg főleg. Addig használjatok más védkezési megoldást is ha kell. Az a biztos!
2009. szept. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!