Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sürgős!?! (bőv. Lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős!?! (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval, az a gond, hogy szex közben történt egy kis baleset. Másnap egyből eseményutáni tabletta. Rigesoft, de ez gondolom nem érdekes. Mindent úgy csináltam ahogy le volt irva, bevettem az első tablettát és 12 óra múlva a másikat. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy meg kellene jönnie. de nem jött meg. Mindenkinek megjön ilyenkor? olvastam a betegtájékoztatót azon is rajta van, hogy ez mellékhatás lehet! akkor most mivan?
2011. aug. 3. 09:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nyugi!!! Bár én kb.7 évvel ezelőtt vettem be eseményutánit, nekem nem jött meg utána, csak amikor amúgy is esedékes volt! (én is vártam, hogy rögtön megjön, de nem...)
2011. aug. 3. 09:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet. De ne aggódj, ha időn belül bevetted az eseményutáni cuccot, akkor szinte kizárt, hogy terhes lennél.
2011. aug. 3. 09:26
 3/14 anonim válasza:

Nyugalom!

Ilyenkor nem kicsit arrébb tolódik a mensid első napja. Nekem valahogy 3-4 nap múlva jött meg, pedig pont akkor feküdtem le a barátommal, amikor meg kellett volna jönnie!

De ilyenkor nem csak a gyógyszer, hanem a stressz is befolyásol elég rendesen. Ne görcsölj ezen és meg fog jönni.

Amúgy csak úgy megsúgom: egyik ismerősömnél több mint egy hetet ráhúzott...

2011. aug. 3. 09:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok: ezt a 7 évet azért írtam ki, mert akkor még valószínűleg másfajta gyógyszer volt, nem emlékszem a nevére.

De még egyszer: NYUGI, a mai gyógyszerek már sokkal jobbak, mint az akkoriak!

5/14 anonim ***** válasza:
és 3mas ikrek
 6/14 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó, akkor megnyugodtam. Köszönöm szépen a rendes válaszokat! :)
2011. aug. 3. 09:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy az nem baj, hogy nem az én nevemre lett válvta a gyógyszer? mert én nem tudtam elmenni orvoshoz és ugye ez sürgősen kellett ezért a barátom váltotta ki az anyukája nevére..
2011. aug. 3. 09:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért nem a te nevedre. Nekem volt, hogy a férjem az én nevemre váltotta ki.
2011. aug. 3. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Lényegtelen kinek a nevén van. Egyik barátom szimplán vett egyet egy patikus ismerősétől a barátnőjének, mikor beütött a krach. A menszidnek tényleg meg kell jönnie, de nem azonnal. Van, akinél más időpontban jön meg, mint alapjáraton kéne, pl. beveszi és rá egy hétre megjön akkor is, ha mondjuk elméletben csak 2-3 hét múlva kellett volna. Van, akinek csak akkor jön meg, mikor amúgy is esedékes. Fel tudja borítani rendesen a ciklust. A lényeg, hogy 3-4 héten belül megjöjjön. Ha idegeskedsz, akkor pedig tesztelj kb 2 hét múlva, ha addig semmi.
2011. aug. 3. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyugi! Ha terhes is leszel akkor ott van az abortusz is szóval ne aggódj!
2011. aug. 3. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!