Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés
Pár órája lefeküdtem a barátommal és utána amint kivette láttuk meg, hogy kilyukadt a gumi. Rögtön kimentem és kimostam a hüvelyem, jött is ki belőle 'anyag' néhány csepp. A gumiban is maradt egy kevés, és azt mondta, hogy tegnap kiverte, szóval olyan rengeteg nem is lehetett most. A kimosás után pedig beraktam egy pharmatex tablettát (elvileg jó spermiumölő). Az aktus alatt nem élveztem el, vagyis a "szívó hatás" sem lehetett olyan erős, és ráadásul tegnap múlt el a menstruációm, a petesejt érés is később szokott történni. Mit gondoltok? Megvegyem a 48/72 órás tablettát vagy felesleges?
2013. febr. 16. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
én megvenném.
2013. febr. 16. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetsz... Ez történhet ha belédélveznek. -.- Hiába írod le az extra körülményeket, ugyan ki mondaná neked hogy: NEEEEM tuti nem vagy?......
2013. febr. 16. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
én is megvenném...
2013. febr. 16. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
vegyél egy kaparásnál kellemesebb
2013. febr. 16. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Szóval totál belédment. Igen, vegyél.

Amúgy elég szr lehet a "szexuális életed", ha el se élvezel. :D De menő, nem? Van miről dicsekedni a suliban.

2013. febr. 16. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes. Amiket csináltál semmit se ér, se a kimosás, se az utólag pharmatex. Vegyél 72 órásat.
2013. febr. 16. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Vedd be a tablettát.

-az, hogy kiverte 1 nappal előtte vajmi keveset számít.

-kimosás, pharmatex jó ötlet de nem biztos.

-teljesen mindegy, hogy elélvezel-e vagy sem.

-2-3 ml ejakulátumban akár 200 millió spermium is lehet.

2013. febr. 16. 23:17
 8/8 Softness ***** válasza:
Én a kérdés megfogalmazásából nem arra következtetek hogy egy kisiskolásról van szó. Egyébként ha nagyon tutira akarsz menni, vegyél egy 72 órást, mert az hogy a ciklusod elején vagy semmit nem jelent és mivel a tablettát nem helyesen alkalmaztad nem hiszem hogy az sokat segített a helyzeten.
2013. febr. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!