Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Szégyenlős vagyok.
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de mivel hamarosan el fogom veszíteni, fogamzásgátlót szeretnék venni a gyógyszertárban. De annyira ciki, hogy mindenki aki hallja, hogy mit veszek, tudja, hogy mit fogok csinálni éjjel. Ez beteges? Vagy hogy csináljam?2013. febr. 14. 19:59
1/13 anonim válasza:
Ugye tudod hogy orvosi beleegyezés kell ám a gátlóhoz?
2/13 anonim válasza:
és akkor nem fogsz elpirulni, amikor a nőgyógyász megvizsgál és felírja? vagy milyen fogamzásgátlót akarsz venni?
4/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, receptet is kaptam, de annyira ciki...
2013. febr. 14. 20:00
5/13 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász más...
2013. febr. 14. 20:01
6/13 anonim válasza:
szépen átadod a receptet, ehhez nem kell beszélni, úristen. minek írtak gyógyszert egy tíz évesnek?? több nem lehetsz, ennyi ésszel. minek szexel, aki még a fogamzásgátlást is szégyelli???
7/13 A kérdező kommentje:
Elmondom 16 vagyok, de nem tudom miért, szégyenlős vagyok.
2013. febr. 14. 20:03
8/13 anonim válasza:
lehet, hogy előtted egy olyan áll a sorban, aki hüvelygombára kér kúpot, mögötted meg egy néni pelenkát vesz a bácsinak, aki bekakál... mindenkinek megvan a maga baja, ez csak üldözési mánia részedről
de tényleg igaza van annak, aki kérdezte, hogy szexelni 16 évesen nem szégyellsz, csak megvenni a gyógyszert?
9/13 sdan válasza:
16 ? az egy kicsit még korai nem??
10/13 anonim válasza:
Nem kell aggódni, más is szokott fogamzásgátlót venni a gyógyszertárban. Amúgy is a receptet kell odaadni szóval nem kell elmondani, hogy mit kérsz. Nyugi, ez nem ciki. :) A gyógyszertár azért van, hogy megvehesd a gyógyszereket. Nem hinném, hogy azon agyalnának, hogy most ki mit fog majd csinálni. :) Szerintem egyáltalán nem érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!