Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első nap után baj, ha nem veszek be több fogamzásgátlót? MERCILON
2 évig szedtem fogamzásgátlót, de most mercilont írtak fel. Ahogy bevettem rá 2 órára a lehető legszarabbul lettem, minden bajom volt. Ma kéne bevenni a 2. szemet de nem akarom még egyszer ezt megjátszani. Orvoshoz max jövőhétre van időpont.
Valaki tudna tanácsot adni?
A legrosszabb mellékhatásai vannak ,amire a papír azt írja azonnal forduljon orvoshoz.
De itt nincs házi orvos ,csak jövő hétre lenne időpontom.
Tegnap előtt szedtem be az utolsó szem yasmin-t és tegnap a mercilont. Azonnal jelentkeztek a legrosszabb mellékhatások
Azért hagytam abba mert fájt a fejem tőle, nem vészesen de már kezdtem unni,hogy folyton fejfájás gyötör.
Nem is érdekel most már marad a gumióvszer, nem fogom tönkretenni magam ezekkel a sz.rokkal..
A mercilon tájékoztatóján is írja ,hogy vérrög is lehet tőle.. A panaszok meg is egyeznek.. úgyhogy itt befejeztem.. kérek időpontot orvoshoz ,hogy megvizsgáljon ,van-e valami komolyabb baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!