Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nagyon jóképű nőgyógyásznál fel szoktak izgulni amikor lent matat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 19:51
1/12 anonim válasza:
Nem tudok elképzelni olyan jóképű nőgyógyászt, aki engem vizsgálat közben képes lenne felizgatni...
2/12 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, ilyen még velem sem fordult elő...
4/12 anonim válasza:
a gyakornok nődoki az nagyon helyes volt, de felizgulni akkor sem tudtam.
5/12 anonim válasza:
Nem. Mondjuk sok nőgyógyász tesz is érte, úgy fogja meg az embert, hogy előbb jut eszembe, hogy vazz, én a húst is finomabban kloffolom, mint bármi erotikus dolog :D
6/12 anonim válasza:
Szerintem tök ciki, főleg,ha észreveszi,hogy ,,benedvesedtél" ! :D:D
7/12 anonim válasza:
Életem első nőgyógyásza olyan helyes volt, hogy sorban álltak érte a nők.
Nekem is megmozgatta a fantáziámat
DE NEM a vizsgálóasztalon!
Abban a helyzetben eszembe nem jutna ilyesmi.
A vizsgálatban SEMMI érzéki nincs.
8/12 anonim válasza:
Csak nem egy pasi a kérdező? :P
Egyértelműen nem. Már sok dokinál megfordultam, de aki a legfinomabban bánt velem, még annál sem jutott eszembe semmiről, hogy izgató lenne.
Viszont egy barátnőmet konkrétan vizsgálat közben hívta el randira a doki. :D
(De ott inkább a doki fantáziája indult be.)
9/12 anonim válasza:
Ilyen tényleg van? De jóóó :D Engem is elhívhatna az egyik!!
10/12 Pretty_Fighter válasza:
Vizsgálat közben hívta el?:DD vicces lehetett:DD
"Hmm hölgyem,önnek hüvelygombája van.Amúgy nincs kedve bekapni valamit?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!