Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves mellrákból felépült nő vagyok. Hormonális fogamzásgátlás nálam kizárva. Spirált nem bírom, pesszáriumtól többször fertőzésem volt, úgyhogy nemkérem. A gumit pedig a férjem nemkéri ;) Mi a legmegfelelőbb fogamzásgátlás számunkra?
a nőgyógyászom ajánlotta a pharmatex kúpot, amit fél évig sikeresen használtunk is, de terhes lettem...bár utólag beismerem a mi hibánk volt...
elvetéltem és mondhatom iszonyúan megviselt minket... de tovább léptünk..
ismertek injekciót ami hormonmentes? esetleg férfiaknak? természetesen készülök vissza a dokimhoz, de jelenleg külföldön van legalább egy hónap mig hazajön... addig is próbálnék érdeklődni,tudakozódni stb...
Szerintem ha a ti hibátokból lettél terhes a pharmatextől, akkor attól az még beválhat, csak jobban oda kell figyelni a használatánál.
Mi volt a gond vele?
1. HAsznájátok a Pharmatexet rendeltetésszerüen, akkor hatásos.
2. Sterilizáltasd magad, ez ma már nem nagy mütét (kulcslyuktechnolóigával is lehetséges), akkor nincs ilyen gond - feltételezem, hogy egyáltalán nem akarotk gyereket többé.
3. Sterilizáltassa a férjed magát - nála még egyszerübb, akár ambulánsan is lehetséges.
A fogamzásgátlás nem szeretem kérdése. Felnőtt emberek lévén már felelősségteljesen kell nemi életet élni. Tehát marad a gumi.
A rákból felépülve,pedig semmilyen hormonális dologban ne is gondolkozz.....
Utolsónak igaza van. Ha mindent kizársz, mert semmi se jó, akkor mi a francot mondjunk?
Bírja ki gumival. Nem olyan szörnyű az, hogy ne lehessen enne szexelni. Vagy ha ennyire nem akarja a kotont, menjen és köttesse el magát.
Vagy használjatok pharmatexet megszakítással.
4.
köszönöm a kioktatást, igazán felnőttként reagáltál... ha odafigyelten olvasol,akkor láthattad volna, hogy meg sem fordult a fejemben hormonális dolog! épp ezért problémáztam...nem olyan könnyű ezt a helyzetet megoldani optimális,mint gondolod! mondom..optimálisan,mert ugye az ember próbál a legjobb,legkedvezőbb megoldást találni.. szívből kívánom,hogy neked ne legyen ilyen problémád!
mindenkinek köszönöm a válaszokat... :)
sterilizálást nem szeretnék, mivel eleget hallottam a hátrányairól, ajánlom mindenki figyelmébe ezeket... maradok a kúpnál és meglátjuk mit mond a doktorom..majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!