Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetett barátnőm?
Már többször is előfordult, hogy óvszer nélkül szexeltünk. Akkor is éreztem ilyet (bár nem minden esetben). Toltam épp barátnőm, mikor éreztem, hogy lüktet a farkam és lövell ki magából valamit (kis mennyiségben). Akkor szoktam ilyet érezni, amikor nagyon durván izgalomba jövök. De tudom, hogy nem elélvezés. Ma délután 1-kor történt az eset, de most hányingere volt (bár hozzáteszem, hogy beteg). Mit tudnánk tenni ha teherbe esik? Nagyon félünk!
KÍMÉLJETEK A NEGATÍV VÁLASZOKTÓL!
Legközelebb védekezzetek.
Van esemély utáni tabi, kérjen...
vegyetek tesztet aztán megtudjátok
a jó tündér se tudja megmondani így
biztos ami biztos vegyetek egyet
Ballerina ez szép volt :)
Amúgy vegyetek esemény utánit és legközelebb meg gumit.
nem ettől volt hányingere,de gratulálok hozzá
ha féltek ne csináljátok így,lehet mondani hogy kivetted időben stb,osztálytársam most jött vissza a szülésből 17évesen,és én is így csúsztam be,meglepetés babaként
amúgy elárulom hogy az előváladéktól is teherebe lehet esni
"lüktet a farkam és lövell ki magából valamit"
hát bizony ezek szerint elmentél benne
ezért nem "védekezés" a megszakításos módszer
a férfiak többsége ezt meg se érzi, amit te most megéreztél, de nagyon GYAKORI, hogy a tényleges NAGY adag előtt egy-két cseppnyit belemegy a lányba, miközben ők azt hiszik, hogy még teljesen időben kirántották, mert a nagy spricc - amit éreznek - már kívül jön rájuk
A MAI ellen még védekezhettek sürgősségi fogamzásgátlóval, de ha a hónapban korábban is történt ilyen, az ellen már nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!