Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnagyobbodott mell, erős derékfájdalom,3 nap késés. Mekkora az esélye a terhességnek ilyen tünetek mellett?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 17:58
11/20 A kérdező kommentje:
De igen...csak a cicim ma nőtt meg...de igazad van, kész, hagyom most a dolgot, majd vasárnap "beszélünk":D!!!
2013. jan. 30. 19:32
12/20 anonim válasza:
Én is hasonlo helyzetben vagyok,én ma vagyok a 32edik napban ,2napja fáj a hasam ,szurkál a petefészkem,több mint egy hete fáj a cicim de még meg nem jött :(( Neked már megjött? vagy teszteltél?
13/20 A kérdező kommentje:
Én a 35. napban vagyok és még semmit... Nem jött meg, a derekam mintha már nem fáj annyira, ami szerintem jó jel (??:S)..holnap reggel csinálok tesztet mert már tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Lehet csak a stressz, a vizsgák meg ez az egész, hogy rágörcsöltem a témára...de olyan fura érzésem van ott belül, mármint a "szívemben"...még sosem éreztem ilyet, pedig már előfordult az évek során, hogy késett. Bízom benne, hogy minden rendben lesz! :)
Te tesztelt majd? Várod, vagy nem várod a havit? Én naaaagyon várom! :DD
2013. febr. 1. 12:44
14/20 anonim válasza:
Nem teszteltem,de ha 34nap után se jön meg akkor muszály... de ugyan azok a tünetek vannak nekem mint minden menstruáciom előtt ,és tudom is h nem lehetek terhes mert mindig védekezünk ,de valahogy mégis félek kicsit :S Én is nagyon várom h megjöjön ,mivel még nem vagyunk házasok igy még nem kellene a baba ! Ti védekeztetek?
16/20 A kérdező kommentje:
MEGJÖTT! :)) Nagyon örülök neki!!! Nem kellene baba, de...nekem ha úgy alakulna bármikor is, biztosan nem lennék képes elvetetni. Ezért kellene(!) védekezni. :)) Majd írd meg, hogy veled mi a szitu, szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!
2013. febr. 2. 11:11
17/20 anonim válasza:
Nekem is most jött meg :)))Amugy Ha ugy lenne hogy terhes lennék ,én sem vetetném el , a párom is mellettem lenne ebben biztos vagyok,csak mig nincs esküvő addig nem szeretnénk babát :)
18/20 A kérdező kommentje:
Na akkor mazlistak vagyunk! :))
2013. febr. 5. 09:56
19/20 anonim válasza:
nekem szinte minden egyes menstruációmnál fáj a derekam...plusz ha védekeztetek,akkor szerintem nincs nagy esélye :)
20/20 A kérdező kommentje:
Utólag vizsgálgattam a tesztet amit csináltam akkor (vagyis a képet) és pozitív volt, halvány volt a csík rajta, de volt.. Aztán ugye valószínűleg elment a menstruációval és kicsit eszem magam amiatt, hogy talán a forró fürdővel ártottam, amit direkt azért vettem, hogy jöjjön már meg...
2013. febr. 20. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!