Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnagyobbodott mell, erős derékfájdalom,3 nap késés. Mekkora az esélye a terhességnek ilyen tünetek mellett?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 17:58
2/20 A kérdező kommentje:
hát még nem mertem tesztelni....
2013. jan. 30. 18:07
3/20 anonim válasza:
Akkor 50-50%, ha volt szexuális kapcsolatod
4/20 anonim válasza:
erős derák fájdalom az menzi probléma. Nekem a mellem mindig keményebb, érzékenyebb lesz mielőtt megjön (1 héttel) néha duzzadtabb is, meg fog jönni!
5/20 A kérdező kommentje:
Még sosem fájt a derekam (életemben!) és a mellem sem szokott duzzadt lenni...de kívánom, hogy legyen igazad!!!!
2013. jan. 30. 18:31
6/20 anonim válasza:
Az utolsót cáfolnám. Én amikor terhes voltam, bizony éreztem erős derékfájdalmat, ráadásul már a korai szakaszban. Ezzel nem akarlak persze megijeszteni, végy erőt magadon és tesztelj ! Nem is értem mire vársz?! Jobb tudni a biztos választ, nem ?
7/20 A kérdező kommentje:
Ez volt a 33. napja a ciklusomnak... Csak reménykedem, hogy a stressz vagy valami ehhez hasonló az oka, hogy nem akar megjönni. :S
2013. jan. 30. 18:44
8/20 anonim válasza:
Hát nem vagyok orvos, szerintem is tesztelned kéne, csak én tudom magamról (meg barátnőimről), hogy mielőtt megjönn fáj a derekam néha (eddig életemben 2x fájt) és a mellem megduzzad. Csinálj tesztet!
9/20 anonim válasza:
4-esnek és a 6-osnak is igaza van,
ugyanis a terhesség korai tünetei nagyban megegyeznek a menstruációt megelőző tünetekkel.
A teszt segíthet eldönteni, melyikről van szó.
Egyébként attól még, hogy eddig soha nem fájt a derekad menzesz előtt, nem jelenti azt, hogy nem is fájhat most attól. ;)
10/20 anonim válasza:
Tényleg... nem megbeszélted magaddal, hogy nem tesztelsz még pár napig, de nem is aggódod magad halálra?
Azt is írtad, hogy nem vizslatod tovább a "tüneteidet".
Ha aggódik az ember, a terhesség összes tünetét képes produkálni (ok nélkül is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!