Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló tabletta, mikor hat 100%-osan?
Mivel lány vagy inkább válaszold meg ezt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3941169..
100%-os fogamzásgátlás az, ha iszol egy pohár vizet szex helyett.
3 órás eltérés nem jelent semmit. Így, hogy nem az 1. napól szeded, a következő menzeszed utáni első napon leszel teljesen védett (nem 100%).
Ha a menzeszed utáni első naptól szedted volna, akkor az első héten már kialakul a védettség.
szia!
én is ebben a hónapban kezdtem el szedni fogamzásgátlót szintén a mensim 5. napján. a betegtájékoztató szerint ilyenkor 7 napig még kell az óvszer, mi azt hiszem 10 napot vártunk és utána nem használtunk már gumit. a 7 napos szünetem 3. napján meg is jött a vérzésem ahogy a papír írta :)
ha pár órás eltérésekkel szeded a tabit attól az még védeni fog téged, nem hiszem h aggódnod kellene! már most is védve vagy :)
Nem értem,hogy minek neked fog. gátló,ha még elkezdeni sem tudod rendesen?!
Általában a menzesz első napján kell elkezdeni szedni.Na de mind1.A másik dolog,nincs olyan,hogy 100%-osan megvéd!!Ugyanis minden fog. gátló tabletta csak 99%-osan véd meg,még akkor is,ha odafigyelve,tisztességesen szeded!!
23/L
kedves utolsó!
a tabit a ciklus bármelyik napján el lehet kezdeni!
Negyedik válaszoló:
Nem értem, hogy minek kell válaszolnod egy olyan kérdésre, amihez közöd nincsen. :D Egy az, hogy szerencsétlen most kezdte szedni, miért kell lehurrogni, honnan a fenéből kellene már tudnia mindent pontosan, ha egyszer nincs tapasztalata benne? A másik dolog meg az, hogy valóban nem is tudod jól, nem minden esetben kell a menstruáció első napján kezdeni a szedést, úgyhogy ajánlom, máskor olvass utána a dolgoknak, mielőtt válaszolsz. Na de mind1.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!