Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok a tünetek alapján?
enyhe alhasi fájdalom ("csak érzem" szerű)
utolsó 2 megvonásos vérzésem (december, január)kevesebb mennyiségű volt
néha belenyilal egy kicsit erősebb fájdalom, de ez sem olyan, h nem bírom...és csak 1-2 percig tart
januárban csináltam egy tesztet, ami negatív lett...szerintetek azóta lehet h terhes vagyok?
teszt után kb 3x voltam együtt a barátommal
(2 éve szedek fogamzásgátlót, és nem hagytam ki szemet, egyszer volt hasmenésem, de rendesen és időben pótoltam)
lehet h éretlenül hangzik, de legyen igazatok...
egyetemistaként még nem adott az anyagi helyzetünk egy babához
egyébként gondoltam én is gyulladásra...csütörtökön megyek is nőgyógyászhoz, de azért gondoltam h megkérdezem itt, hátha vkinek volt hasonló tünete már
köszönöm a válaszokat!
megnyugtatna még, ha többen is leírnátok a véleményeteket :)
miért lennék agyhalott?
ez az oldal arra van, h ha vkinek vmi szokottól eltérő problémája van, leírja és akinek volt hasonló tapasztalata, az válaszol rá
ha ennek nem tudsz eleget tenni, ne olvasd ezt az oldalt
esetleg ha kiderül h nőgyógyászati eredetű, akkor mit tegyek, hova forduljak?
mert a tüneteim, nem olyan erősek, de mégis vannak...:/
ha felfázás, akkor a sok folyadékon, vitaminon kívül mit javasolnátok?
igyekeztem eddig is ezeket betartani, ráadásul nem is nagyon voltam ebben a 2 hónapban sehol sem, mert vizsgaidőszakom van, de csak 1 vizsgám volt decemberben...
nem tudom hol fázhattam fel :/
esetleg ha gyulladás, akkor mitől alakulhatott ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!