Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehet a barátnőm? Akkor ha:
Figyelt kérdés
- Előváladékom volt
- Nem benne mentem el
- Miután elmentem ő orálisan megtisztította a nemi szervem
hogy ne maradjon rajta/benne patron és így megint letoltunk egy újabb kört.
Szerintetek?
2009. szept. 1. 23:30
1/7 anonim válasza:
előváladéktól is teherbe lehet esni!Szerintem csináljon egy tesztet........!!!
2009. szept. 1. 23:38
2/7 anonim válasza:
Már millió 1 ilyen kérdés volt.. Használd a keresőt. Amúgy igen megvan az esély rá. 20/F
2009. szept. 1. 23:38
3/7 anonim válasza:
És még mindig nem tanulnak mások hibáiból... :(
Sajnos igen, esélyes, és nem éri meg ezzel tönkretenni az életeteket... Gondolkozzatok és védekezzetek kééérlek!!!
L 25
2009. szept. 1. 23:48
4/7 anonim válasza:
honnan veszitek hogy ezzel el lehet rontani az életüket, ha ennyire meg vagytok azzal hogy ne szüljenek gyerekeket, akkor titeket is bánnak a ti szüleitek?, én ezt nem értem! én 20 éves vagyok és már most szeretnék babát, nem akarok 30 évesen szülni, én még szeretnék az unokáim esküvöin is ott lenni, és szerintem a gyerek a leg csodálatosabb dolog egy nö életébe,! felölem mondhatják nekem azt is, hogy jajjj ne szülj még éld az életedet, hát köszönöm szépen nem kérek a diszkókbol, meg a drogbol, meg az alkoholból, inkább férjhez megyek, és szülök gyereket, ennyi!
2009. szept. 2. 02:22
5/7 anonim válasza:
Azért a II kerület szerencsés lakóin kívül az ember meggondolja, mikor vállal gyereket...
2009. szept. 2. 08:15
6/7 anonim válasza:
Az utolsó előtti válaszolónak: te tudod, mit akarsz, gondolom akkor a párod is így áll a dolgokhoz. De sajnos itt olyan tizenévesek vagy huszonévesek kérdezgetnek, akik gondolkodás nélkül szeretkeznek aztán meg paráznak, hogy mi lesz, mert még nem akarnak gyereket. Nem vagyunk egyformák. Te már 20 évesen babát szeretnél, de sokan vannak, akik még nem értek meg rá még pl. 25 évesen sem.
2009. szept. 2. 10:56
7/7 anonim válasza:
Na igen, ha csak érettség kérdése lenne...
Nagyon örülök minden olyan érett lány sikerének, aki 20 évesen azt tudja mondani, hogy anyagilag és egzisztencia tekintetében is úgy áll, hogy kész arra, hogy gyereket vállaljon... Nem panaszkodom, jó állásom van, és jó fizetésem. Mégsem érzem úgy, hogy a semmibe kellene gyereket szülnöm, mert fel is kell nevelni valamiből. Valószinűleg tényleg nem vagyok érett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!