Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy szeretném ha óvszert használnánk?

Figyelt kérdés

Nem akar óvszert húzni.

Jelenleg gyógyszert nem szedhetek. Mindig azzal fenyeget, ha óvszert kell húznia akkor inkább nem is szexel, értsem meg, hogy neki lelankad, és nem tud elélvezni benne. Ez pedig nem igaz, hiszen a kapcsolatunk elején is azt használtuk. Ekkor jön a de már úgy megszokta és ő nem veszi fel és kezdjük előröl. Most egy fél évig tuti tabu a gyógyszer de a doki azt mondta nem lenne baj egy év sem.

Terhes nem lehetek. Ha nem érti meg akkor inkább hagyjam el?

2013. jan. 27. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd meg neki, hogyha nem hajlandó gumit húzni, akkor egyetértesz, ne legyen szex. Vagy megunja egy idő után és húz gumit, vagy megunja és lelép. És a helyedben ezekután inkább az utóbbinak örülnék.

Ha ennyire nem tisztel téged, akkor jobb is lenne mást keresni, akit jobban érdekel a te egészséged.

A fogamzásgátló nem vicc, sokan nem szedhetnek, ugyanakkor babát sem akarnak és gumit használnak. Ez a felelősségteljes szexuális élet.

2013. jan. 27. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem megértetni kell vele, hanem leszögezni, hogy vagy húz gumit, vagy nincs szex. Pont. Ha nem tudja felfogni, hogy teherbe eshetsz és most nagyon nem jönne jól a gyerek, akkor meg dobd. Barátomnak is biztos jobb lenne gumi nélkül, de eszébe se jutna anélkül csinálni, van benne ennyi felelősség, és kibírja még azt az időd amíg majd szedek gyógyszert...

Komolyan beszélgess el a barátoddal, mert elég felelőtlennek tűnik..

2013. jan. 27. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el még egyszer higgadtan, határozottan a dolgokat neki, és hogy ehhez tartsa magát. Ha ez neki nem tetszik, hát menjen. Most komolyan, aki ennyire felelőtlen és ennyire nem érdekled, attól mégis mit vársz a jövőben?

21L

2013. jan. 27. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Kicsit nekem úgy tűnik, hogy a többi válaszoló enyhén túloz. Valóban jól és éretten gondolkozol, de a fiúk később érnek és később lesznek igazán felelősségtudóak, esetleg egy csalódás után. Nekem 2-2,5 évig volt egy barátom, aki nem szerette az óvszert és nagyon manipulatív volt. Mindemellett eszméletlenül szeretett, el is akart jegyezni, csak aztán kiment külfölfre dolgozni és ott találkozott valaki mással. Nyilván meggondolatlanság és gyerekes döntés volt akkor azzal a lánnyal egy-két hónapra összejönni, mikor itthon hazavárta valaki egy életre. Úgyhogy végül nem a szex miatt lett vége. Féltem, mint minden nő minden szakítás után, hogy nem lesz másik sose... De ez sose igaz! Mindenki megtalálja majd élete párját, akivel én most vagyok az beismerte nekem, hogy hibázott, mert úgy érezte, hogy lehet, hogy az eleje bement, ezt követően egy hónappal már fogamzásgátló tablettát szedtem az ő támogatásával. Azelőtt sose szántam rá magam, mert egy diáknak, aki még nem dolgozik nincsen pénze nőgyógyászati vizsgálatokra, de mindezt ő állta, nekem csak utána kellett járni.

Én azt mondom, hogy próbáld meg megbeszélni vele szépen, hogy mik a korlátaitok, próbáld meg "megijeszteni" valahogy (nem úgy értem, hogy hazudd azt, hogy terhes vagy, hanem mondd el neki, hogy "mikor hoznád a gyereket el az oviból? mikor kijössz az egyetemről? és ha este 8ig órád van akkor hova teszed délután? stb...") és ha csúnyán és akaratosan válaszol, akkor te is válts hangnemet. Attól sose félj, hogy nem jön másik, mert egyik pasi után jön a másik, úgyhogy amint szükségét érzed tedd meg a kellő lépést.

Sok sikert!

2013. jan. 28. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Nő létemre túl sok kapcsolatom volt,és személyes tapasztalatom : az ilyet lapátra kell tenni!

Sajnos egyszer volt szerencsém hasonlóhoz.A fiatalemberrel megbeszéltük,hogy gumit húz.Húzott is egy darabig,majd egyszer óvszer nélküli sexre kényszerített.Kétszer akkora volt mint én.Szakítottam vele.

2013. febr. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!