Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg anyummal, hogy nem akarok fogamzásgátlót szedni?
mond meg neki hogy e ha valaha is akarsz gyereket akkor nem akarod végigmenstruállni a terhesség idejét:O:O
a fogamzásgátló hosszútávon nagyon durva dolgokat tud csinállni a testeddel:O:O
inkább használljatok valami hormonmentes helyi fogamzásgátlót és akkor ő is nyugodt és neked se kell a bogyókat szedni:D:D
16/F
"Anyu, nem érdekel ha át kell élned még egy abortuszt egy lányoddal, akkorse szedem azt a szart, ami hormonálisan tönkrevágja a fejlődő szervezetemet!"
Ebben benne van minden!
Nehéz dolog, mert a történtek után érthető hogy nagyon félt téged. Az mondjuk könnyen előfordulhat, hogy adott helyzetben te se gondolnád végig, hogy ha nincs nálatok akkor inkább ne, bár a nővéred példáján okulva valószínűleg több eszed lenne.
Én kifejezetten fogamzásgátló párti vagyok, elég sokáig is szedtem. Szerintem gumival nem ugyanaz a szex.
De megértem azokat akik nem szedik, mert félnek tőle, bár ma azért már nem olyanok, mint 20 évvel ezelőtt
Nézd, szerinted ő dönti el lefekszel-e a pároddal vagy sem?
Nem.
Értem anyukád aggodalmát, de a nővéred nem óvszer mellett,hanem annak híján esett teherbe. Ja és én sem szednék hormonokat. Meg is sértődnék, mert felelőtlennek gondol.
Szia!Szerintem felelősségteljesek és normálisak vagytok a barátoddal együtt:)Olyan jó ilyet olvasni, nem csak azt hogy "a sok 14 éves szexel meg nem védekezik"...
Az óvszer teljesen megbízható+ pharmatex esetleg
a tabi tényleg sok mindent okoz pl: állandóan visszatérő hüvelygombát...
Én csak annyit mondok, h én is így voltam a dologgal, egészen addig, míg el nem szakadt az első gumi...a para, h hogy mondjam el a szüleimnek(a pasim totál hárította a dolgot, nem volt hajlandó mellettem lenni), h mi van, ha terhes vagyok, aztán nőgyógyász(öreg pasi, első vizsgála...nem volt kellemes), majd a gyógyszertárban a lekezelő bánásmód, a tablettabevétel azzal a tudattal, h lehet, h most egy életet szakítok meg, ami még igazából el sem kezdődhetett...ráadásul akkora hormonbomba, amit kb egy év alatt kap a szervezet összesen...meg amilyen fájdalmas volt a vérzésem utána...Na, én ezt kétszer is átéltem...utána eldöntöttem, h ha törik, ha szakad, nem érdekel, szedni fogom a gyógyszert.
Örülj, h anyud nem tiltja, mert tényleg Neked akar jót. Nekem nem tiltották, csak anyum nem akarta, h 18 éves korom előtt szedjem...de nem volt balhé, mikor hazamentem 17 évesen a recepttel.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!