Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy szeretném ha óvszert használnánk?

Figyelt kérdés

Nem akar óvszert húzni.

Jelenleg gyógyszert nem szedhetek. Mindig azzal fenyeget, ha óvszert kell húznia akkor inkább nem is szexel, értsem meg, hogy neki lelankad, és nem tud elélvezni benne. Ez pedig nem igaz, hiszen a kapcsolatunk elején is azt használtuk. Ekkor jön a de már úgy megszokta és ő nem veszi fel és kezdjük előröl. Most egy fél évig tuti tabu a gyógyszer de a doki azt mondta nem lenne baj egy év sem.

Terhes nem lehetek. Ha nem érti meg akkor inkább hagyjam el?

2013. jan. 27. 10:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ts,frigo...
2013. jan. 27. 10:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondja,hogy úgy nem,akkor vágd rá,hogy oké.

Legközelebb nem fogja ezt mondani.

2013. jan. 27. 10:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire hülye, vagy ennyire nem érdekli az egészséged, szerintem lapát...
2013. jan. 27. 10:46
 4/15 anonim válasza:
Lapát...
2013. jan. 27. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:

mond h ok akkor nincs szex. ugyse fogja sokáig bírni.

am meg az utóbbi 1 évben én is lankadok a gumiban, sok pasi nem bírja, pedig az előtt semmi bajom nem volt tőle.

2013. jan. 27. 10:51
 6/15 anonim ***** válasza:

azért ez nem ilyen egyszerű, de lényegében sztem az egészség fontosabb, szóval Neked van igazad.

de azért nem kell elfeledkezni az élvezetről, gumiban azért tényleg más.. nehéz kérdés.

2013. jan. 27. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy szeretet nincs irányodban részéről, ha a saját élvezete fontosabb, mint az egészséged.
2013. jan. 27. 10:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Csak a baj az, amit nagyon nem akar megérteni, hogy nem fogok kockáztatni. Ha terhes leszek ÉN vagyok az akinek el kell menni és elvetetni a babát, meg rám néznek megvetően az emberek, nem rá. De ugye egy gyereket meg nem kellene két egyetemistának, egy albérletbe...ösztöndíj mellé.

Szóval ezek mellett szerintem egy gumi totál elviselhető.

Akkor inkább tényleg ne legyen szex.

2013. jan. 27. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg még ajánlom a pesszárium használatát, de így is elgondolkodtató az úriember toleranciája... ha ennyire nem képes, hogy számíthatsz rá egyéb téren?
2013. jan. 27. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek veled, logikusan gondolkozol. Nem éri meg egy pasi sem, hogy szó szerint elb*szd az életed.
2013. jan. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!