Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek fog. Fátló tabit szedni?
16 voltam, amikor elkezdtem. Kilyukadt a gumi, nagyon megijedtem, és ugydöntöttem hogy a legbiztosabb módszert választom. Sztem akkor éri meg, ha vki szexuálisan tényleg aktív...
ma már sok fogigátló direkt fiatal lányoknak van, kevés hormont tartalmaznak, viszont jó drágák...
10:34! a ferfiaknak nehogy baja legyen vagy gyengebb legyen a spermaja, de a nok szedjek csak agyra fore? szoval szerinted ez igy normalis, hogy amit te a vilagert nem lennel hajlando szedni nehogy bajod legyen, de elvarod h az a szemely akit allitolag szeretsz, tomje magaba csak hogy nyugodtan es kenyelmesen szexelhess? ha mar itt tartunk, akkor senkinek nem kene szedni.
kedves kerdezo: en 17 evesen kezdtem, a kapcsolat erett volt ra, a szervezetem nem. megfelelo kivizsgalas utan kezdtem el szedni hires ultramodern alacsony hormontartalmu tablettat, mindig idoben vettem be es jartam ellenorzesre, megis 6 honap utan meg kellett mutsenek melldaganat miatt. nem csak a gyogyszer hibaja nyilvan, mivel mindenkinek maskepp reagalja le a szervezete, de az biztos, hogy ha nem kezdem el szedni, nem kell mutsenek. a szervezet kiszamithatatlan, foleg ilyen fiatalon. ha pedig a menstruaciod sem rendszeres, ne hallgass a trendi hulyesegre hogy a fog.gatlo a megoldas. az csak 1 mesterseges ciklust hoz letre, es ha hormonalis eredetu a problema jo esellyel csak ront rajta.
a baratom mikor utolag komolyabban utananezett a fogamzasgatlok mellekhatasainak (es csak az ilyesmiknel tartott h hizas, pattanasok, libido csokkenes, emelyges, stb) azt mondta hogy ha tudta volna h ezzel jar meg s fordult volna a fejeben h engedje h szedjem es h tobbet ha akarnam se hagyna. (nyilvan ilyen szornyusegek utan nem is akarom)
a te tested, a te dontesed. hidd el, tudom, hogy mikor az ember olvassa a statisztikat h a paciensek 5%anak lett daganata, csak legyint, hogy az ugysem pont o lesz, mikor olvassa itt a forumon, hallja az ismeorsoktol hogy mi tortent veluk a fog.gatlo miatt azt modnja hogy aaa,ez velem ugysem fog elofordulni. de ha megfigyeled,azok akik fog.gatlot szednek, szinte mind szenvednek mellekhatasoktol elobb vagy utobb. neked csak 1 cukorka amire emlekezni kell, de a szervezetednek nagyon nagy beavatkozas. ujabban mindenki azt szajkozza mentsegul h manapsag nagyon alacsony hormontartalmuak, de gondolj bele: alacsony nem egyenlo nulla, es ha eleg magas ahoz h hasson, akkor igenis lenyegesen bekavar.
a te dontesed, de en szemely szerint nem ajanlom. minden esetre gondold meg jol.
20L
utolsó!
És milyen fajta fogigátló okozta a daganatot? Nekem is fájnak a melleim tőle :(
10:41-es hozzászólónak igaza van. Én is hallottam már hasonló történeteket, de persze sokan vannak olyankor akiknek a fogamzásgátló bevált és nem okozott semmilyen problémát. A barátnőmnek az orvosa azért írta fel neki, hogy normálisan beálljon végre a ciklusa. Személy szerint én azt tanácsolnám, hogy alaposan vizsgáltasd ki magad mielőtt döntenél.
Én eddig nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót, a barátom pedig nem is engedné, mert szerinte ne bombázzam a testem hormonokkal és találtunk alternatív fogamzásgátló megoldást, ami eddig teljesen jól bevált. Parmatex hüvelykrémet, ami hormonmentes, ciklus.hu-n vezetem a havimat plusz azt is figyelem mikor ovulálok és óvszert használunk. Csak az volt nagyon furcsa, amikor a barátom a haverjaival beszélgetett és ők megütközve néztek rá, mert eddig nálunk mindig a lány védekezett fogamzásgátlóval. Nem mondom, hogy feminista vagyok, de akkor se tartom jónak, hogy csak az egyik félnek legyen esze. Semmilyen védelem nem 100%os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!