Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány évesen kezdtetek fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen kezdtetek fog. Fátló tabit szedni?

Figyelt kérdés
Én januárban leszek 17 és ugy gondoltam hogy jovo nyáron (amikor már 17leszek) akkor idealis lenne a feliratása...vagy ez túl korai? van barátom...
2009. szept. 1. 00:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Én is 21 múltam, azelőtt óvszerrel védekeztünk, mostanra érett meg erre a kapcsolatunk.
2009. szept. 2. 11:53
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
én 18 már elmúltam mikor elkezdtem szedni
2009. szept. 5. 22:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam, amikor elkezdtem. Kilyukadt a gumi, nagyon megijedtem, és ugydöntöttem hogy a legbiztosabb módszert választom. Sztem akkor éri meg, ha vki szexuálisan tényleg aktív...

ma már sok fogigátló direkt fiatal lányoknak van, kevés hormont tartalmaznak, viszont jó drágák...

2009. szept. 5. 23:04
 14/22 anonim válasza:
66%
Én 19 voltam amikor elkezdtem szedni.Szerintem is az orvosoddal beszéld meg.
2009. szept. 5. 23:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, mikor kezdtem.
2009. szept. 5. 23:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
én is 17 évesen kezdtem.
2009. szept. 6. 00:28
 17/22 anonim ***** válasza:
18 éves voltam akkor már 3 éve együtt voltam a barátommal, csak nem akartam tait szedni mert féltem az elhíástól de a dokim megnyugtatott és eddig csak jó hatásai vannak a gyógyszernek
2009. szept. 6. 08:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

10:34! a ferfiaknak nehogy baja legyen vagy gyengebb legyen a spermaja, de a nok szedjek csak agyra fore? szoval szerinted ez igy normalis, hogy amit te a vilagert nem lennel hajlando szedni nehogy bajod legyen, de elvarod h az a szemely akit allitolag szeretsz, tomje magaba csak hogy nyugodtan es kenyelmesen szexelhess? ha mar itt tartunk, akkor senkinek nem kene szedni.

kedves kerdezo: en 17 evesen kezdtem, a kapcsolat erett volt ra, a szervezetem nem. megfelelo kivizsgalas utan kezdtem el szedni hires ultramodern alacsony hormontartalmu tablettat, mindig idoben vettem be es jartam ellenorzesre, megis 6 honap utan meg kellett mutsenek melldaganat miatt. nem csak a gyogyszer hibaja nyilvan, mivel mindenkinek maskepp reagalja le a szervezete, de az biztos, hogy ha nem kezdem el szedni, nem kell mutsenek. a szervezet kiszamithatatlan, foleg ilyen fiatalon. ha pedig a menstruaciod sem rendszeres, ne hallgass a trendi hulyesegre hogy a fog.gatlo a megoldas. az csak 1 mesterseges ciklust hoz letre, es ha hormonalis eredetu a problema jo esellyel csak ront rajta.

a baratom mikor utolag komolyabban utananezett a fogamzasgatlok mellekhatasainak (es csak az ilyesmiknel tartott h hizas, pattanasok, libido csokkenes, emelyges, stb) azt mondta hogy ha tudta volna h ezzel jar meg s fordult volna a fejeben h engedje h szedjem es h tobbet ha akarnam se hagyna. (nyilvan ilyen szornyusegek utan nem is akarom)

a te tested, a te dontesed. hidd el, tudom, hogy mikor az ember olvassa a statisztikat h a paciensek 5%anak lett daganata, csak legyint, hogy az ugysem pont o lesz, mikor olvassa itt a forumon, hallja az ismeorsoktol hogy mi tortent veluk a fog.gatlo miatt azt modnja hogy aaa,ez velem ugysem fog elofordulni. de ha megfigyeled,azok akik fog.gatlot szednek, szinte mind szenvednek mellekhatasoktol elobb vagy utobb. neked csak 1 cukorka amire emlekezni kell, de a szervezetednek nagyon nagy beavatkozas. ujabban mindenki azt szajkozza mentsegul h manapsag nagyon alacsony hormontartalmuak, de gondolj bele: alacsony nem egyenlo nulla, es ha eleg magas ahoz h hasson, akkor igenis lenyegesen bekavar.

a te dontesed, de en szemely szerint nem ajanlom. minden esetre gondold meg jol.

20L

2009. szept. 6. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:

utolsó!

És milyen fajta fogigátló okozta a daganatot? Nekem is fájnak a melleim tőle :(

2009. szept. 6. 11:21
 20/22 anonim ***** válasza:

10:41-es hozzászólónak igaza van. Én is hallottam már hasonló történeteket, de persze sokan vannak olyankor akiknek a fogamzásgátló bevált és nem okozott semmilyen problémát. A barátnőmnek az orvosa azért írta fel neki, hogy normálisan beálljon végre a ciklusa. Személy szerint én azt tanácsolnám, hogy alaposan vizsgáltasd ki magad mielőtt döntenél.

Én eddig nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót, a barátom pedig nem is engedné, mert szerinte ne bombázzam a testem hormonokkal és találtunk alternatív fogamzásgátló megoldást, ami eddig teljesen jól bevált. Parmatex hüvelykrémet, ami hormonmentes, ciklus.hu-n vezetem a havimat plusz azt is figyelem mikor ovulálok és óvszert használunk. Csak az volt nagyon furcsa, amikor a barátom a haverjaival beszélgetett és ők megütközve néztek rá, mert eddig nálunk mindig a lány védekezett fogamzásgátlóval. Nem mondom, hogy feminista vagyok, de akkor se tartom jónak, hogy csak az egyik félnek legyen esze. Semmilyen védelem nem 100%os.

2009. szept. 6. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!