Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek fog. Fátló tabit szedni?
Figyelt kérdés
Én januárban leszek 17 és ugy gondoltam hogy jovo nyáron (amikor már 17leszek) akkor idealis lenne a feliratása...vagy ez túl korai? van barátom...2009. szept. 1. 00:57
1/22 A kérdező kommentje:
bocsi fog.gátló
2009. szept. 1. 00:59
2/22 anonim válasza:
Én 16 voltam, és szerintem ha elég komoly a kapcsolatotok, akkor kezdd el. De ha úgy érzed, hogy csak futó kapcsolat (mint ennyi idősen amiben a lányok-fiúk vannak) akkor ne szedd, ne borítsd fel a hormonháztartásodat feleslegesen, védekezzen a pasi.
4/22 A kérdező kommentje:
már 1és fél éve vagyunk 1utt és anyum azt mondta h csak 18eves koromba szedhetek :S nemtudom miert...es h csak akkor aludhat itt..de sztem a szexhez nemkell ottalvas...
2009. szept. 1. 01:21
5/22 anonim válasza:
Az anyukák szokása homokba dugni a fejüket. Beszélj vele, és mondd el neki, hogy szerinted elég ideje jártok ahhoz, hogy elkezd a tabi szedését. szerintem ő sem szeretne még nagymama lenni :) Finoman adagold be neki...
6/22 anonim válasza:
Én 20 évesen kezdtem.
A nőgyógyász azt mondta, h jobb lenne minél tovább kitolni, azért vártam vele ennyit. Sztem ne anyukáddal, hanem az orvossal beszéld ezt meg, ő nyilván jobban ért hozzá.
7/22 anonim válasza:
én 14 éves voltam, és most 20 éves vagyok, jó tudom hogy korán kezdtem, de hát ez van, sajnos, késő bánat, és a te helyedbe nem szednék fogamzásgátlót, mert most már szeretnék gyereket, és se hogy sem jön össze, egyszerüen nem értem hogy miért nem jön össze a baba, szerintem a fogamzásgátló miatt, az a lényeg , hogy szerintem védekezzen a fiu, ma már ki találták az olyan fogamzásgátlót is amit fiuknak kell szedniük, szedjen ö tabit, ne te, én azért irom ezt, mert sajnos az a hülye fogamzásgátló miatt nem lehet gyerekem, és kétségbe vagyok esve,
9/22 anonim válasza:
ez egyáltalán nem 100% h a foggátló miatt nemlehet gyereked, ha jártál ellenőrzésekre akkor ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
férfi foggátlót itthon még nem lehet kapni, és különbenis, miez h szedjen a férfi ne a nő. károsítsuk inkább a férfit? a férfira is lehet negatív hatása, pl mittomén,a spermái nemlesznek eléggé életképesek...de őt nyugodtan tegyük ki ennek a veszélynek, mi? majd max keresünk egy másik fiút, aki csinál nekünk gyereket....ígygondoltad?
10/22 anonim válasza:
Én 21 voltam amikor elkezdtem. Akkor már fél éve együtt voltunk a párommal. :) L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!