Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 kérdés evvel kapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kérdés evvel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az első az lenne, hogy igaz, hogy fogamzásgátló szedése mellett napra pontosan beáll a menstruáció, és minden hónapban ugyanazon a napon jön meg?

A másik pedig, hogy a karom eléggé szőrösödik, és egyszer mintha azt hallottam volna, hogy vannak olyan fogamzásgátló tabletták, amik csökkentik a szőrösödést, ez tényleg így van, vagy én nem emlékszem jól?

2013. jan. 22. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:

1.Szia, igen ha elkezded szedni akkor napra pontosan megfog jönni,

2.és erről én még nem halottam azt viszont igen h a tabitól nő a melled.

2013. jan. 22. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan?:D Az kell nekem:P Köszönöm szépen a gyors és normális válaszod:)
2013. jan. 22. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

1. 1 éve szedem a fogamzásgátlót de össze vissza jön mindig meg. :D

2. Hülyeség

2013. jan. 22. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Tabletta mellett nincs menzesz. Akkor jön meg mindig pontosan, ha rendesen szeded. Nem azért, mert beállítja, hanem mert a te ciklusod kikapcsolja,a vérzés meg csak azért van, mert 7 napig nem szeded a tabit. Ha több vagy kevesebb tabit szedsz be, akkor előbb/később jön meg.

2. Vannak ilyen tabletták, igen. Antiandrogén hatásúak, csökkentik a tesztoszteron szintet, ami a szőrösödést okozza. Viszont addig lesz hatásos, míg szeded. Utána visszatér a probléma, sok esetben még súlyosabban, mint a szedés előtt.

2013. jan. 22. 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez a második válasz nem valami biztató. Most az jutott eszembe, hogy esetleg meg kéne kérdezni egy háziorvost, hátha tud adni valami gyógyszert, ami nem fogamzásgátló, de csökkenti ezeket a hormonokat. Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. jan. 22. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem tud adni, mivel ezeket csak szakorvos írhatja fel.
2013. jan. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!