Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalat Mercilonnal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 12:19
1/8 anonim válasza:
Ami a többi fogamzásgátlóval is, amit eddig szedtem. Farkasétvágy, pattanások, hányinger, pecsételés, mellfájdalom...
2/8 anonim válasza:
Én már két éve szedem,és meg vagyok vele elégedve.Semmi bajom nincs tőle.De mindenkinek máshogy reagál a szervezete.Ha nem jó váltani kell.
3/8 anonim válasza:
én 2 hónapja szedem . kissé megnőtt az étvágyam legelőször kijöttek a pattanások is és volt egy nap amikor nagyon fájt a hasam tőle
egy idővel megszokja a szervezet (asszem)
4/8 anonim válasza:
Erős, gyakori hasfájás, hányinger, ragyák, mellfájdalom.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, várok még tapasztalatokat
2009. aug. 31. 15:35
6/8 anonim válasza:
a pattsásokat ti hogy értitek? elöjöttek és el se múltak? vagy hogy van ez?
7/8 anonim válasza:
én lassan 1 éve szedem és én a pozitív példa vagyok.
-a pattanásaim eltüntek, mensi elött jön ki egy darab általában
-lassan 10kg-ot fogytam, ami nagyon nagy szerencse, eddig sehogyse sikerült fogynom
-farkasétvágyam mensi alatt van csak, máskor kibírom akár napi egy evéssel is és nem korog már a gyomrom
-a mensimet beállította, kevesebb ideig tart és nincs is erősen meg
-napra pontosan jön meg
-nem drága, nagyon megéri!
Jó orvoshoz kell menni.. :) első fogamzásgátlóm hozzáteszem
8/8 anonim válasza:
Sosem voltam ragyás. Mensi előtt kijött néhány és ennyi. Mióta gyogyit szedek, folyamatosan ragyák borítják a képem, egyre nagyobbak és vannak, amik hetekig ott virítanak a képemen. Olyan helyen is kijönnek a ragyák, ahol sosem voltak (pl. has, mellkas, nyak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!