Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hova fajul ez a generáció? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova fajul ez a generáció? :S

Figyelt kérdés
Hogy mer egy 14 éves lány elmenni nőgyógyászhoz és íratni tablettát amikor még kiskorú?? Hogy van ez? és egyáltalán ki az a h*lye aki hozzá nyúl egy 12-14éves kislányhoz?
2009. aug. 29. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%
17:27: Khm... csicska itt úgy látom csak te vagy.
2009. aug. 29. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
szerintem inkább menjél barbizni kislány:)
2009. aug. 29. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

Hidd el sokan vannak akik hozzájuk nyúlnak elsősorban 18 év feletti fiúk! És miért? Mert megtehetik, mert a kiscsajok oda is adják magukat. Ismertem olyan lányt is aki 12 évesen vesztette el a szüzességét.

A másik, hogy 14 évesen valakinek nem lehet komoly kapcsolata mert agyilag nem tart ott. Lehet szerelmes élhet kapcsolatban de nem komolyban aminek célja is van. 100ból egyszer ha van ilyen. Következtetés: egy csajnak sem kéne ennyi idősen baszni...

2009. aug. 29. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Sehova nem fajul. Ezek a problémák jelen voltak 20 vagy akár 30 évvel ezelőtt is, csupán egyetlen különbség volt akkor: nem volt internet, youtube, napiszar, na meg nem járt mindenki kamerás telefonnal, sőt a mobil is eléggé kuriózum volt.
2009. aug. 29. 19:17
 15/18 anonim válasza:
46%

Szerinted jobb lenne ha nem menne el és teherbe esne és 14 évesen túl kéne esnie az első abortuszán????

Én is 14 évesen kezdtem el nemi életet élni és nem bántam meg:)

Másrészt pedig nem biztos hogy azért irat fel gyógyszert mert le akar valakivel feküdni.

Kicsit gondolkodhatnál mielőtt ilyen kérdéseket teszel fel!Mindenki akkor kezd nemi életet élni amikor akar és 14 éves kora után már fiatal korú egy gyerek.Tehát nem bűncselekmény.Vagy talán te nem fekszel már le senkivel és fáj hogy ők igen???

2009. aug. 29. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:

magamból kiindulva, annyit tudok mondani, hogy 14-15 évesen a fiúk már szinte ki vannak éhezve a szexre.éjszakáról éjszakára magömlése van, reggeltől estig merevedése, hiába maszturbál, egy ideig elmegy. de aztán unalmas, nem izgató stb. és perszehogy ha van barátnője akkor csinálni akarja mert kívánja.A másik, akiknek nem jön össze fiatal korban, később a depressziótól kezdve minden baja lesz, és nem fogja érdekelni hogy 13-14 éves a kislány,kívánja és megőrül hogy végre pinát lásson.

Saját magamon döbbentem meg, mikor nyáron elmentem a strandra, és 13-14 éves kiscsajnak olyan segge volt hogy azt hittem berántom a bokorba!!Pedig 20 éves vagyok.Rá se kéne néznem az olyan lányokra....

Szóval így fajul a generáció.De a lányokat se kell félteni, na meg a szülőket se.

2009. aug. 29. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 14 éves voltam amikor elkezdtem szedni a tablettát és akkor már majdnem fél éve együtt voltam a barátommal (ő akkor 17)és mindkettőnknek a másik volt az 1. . De nem értem a kérdést, hogy hogy mer? Miért félni kellene tőle? Én nem félek és sztem nem is fáj. Amúgy 14 évesnek csak szülői beleegyezéssel írhatnak fel, de mind1. Na és nem vagyok sem k*va sem r*banc és nem teszem szét mindenkinek, csak a barátomnak akivel elvesztettem 2 éve már. És nem kell a 14 éveseket egyből le*bancozni, meg ilyenek. Elhiszem, sőt tudom, hogy a nagy többség mindennap mással meg divatból csinálja, de van aki nem és szereti a barátját és nagyon kívánja, én már 2 hét után kívántam már a barátomat emlékszem, de azért várni szerettem volna pár hónapot míg megtudjam tényleg vele akarom e elveszíteni, meg hogy ne bánjam meg később. És vártam fél évet. És azóta már eltelt 2 év és még mindig vele vagyok. 16/L
2009. aug. 29. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy hova fajul ez a generáció? Hát, az ókori Rómában egy 12 éves lány már férjhez mehetett. Szóval, szerintem csak tartjuk a szintet. :)
2009. aug. 31. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!