Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hova fajul ez a generáció? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova fajul ez a generáció? :S

Figyelt kérdés
Hogy mer egy 14 éves lány elmenni nőgyógyászhoz és íratni tablettát amikor még kiskorú?? Hogy van ez? és egyáltalán ki az a h*lye aki hozzá nyúl egy 12-14éves kislányhoz?
2009. aug. 29. 16:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Ki olyan hülye? 13-70 éves fiúk, férfiak. Van aki azért, mert korban hozzáillik, bár nem kéne, van aki pedofil és azért, szintén nem kéne. Köszönjük az agymosásnak a sok fogyatékost.
2009. aug. 29. 16:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen...Én félek elmenni ő meg 14 évesen minden probléma nélkül. Azt se értem hogy ezeknek hol vannak a szüleik?:O

ki az a hülye? megmondom én neked. Az ugyanilyen korú KISfiúk. Elszomorító és felháborító -.-

2009. aug. 29. 16:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, jaj.

Nem csak azért írathatnak fel tablettát, mert nem akarnak teherbe esni, hanem akiknek nagyon fáj a menstruáció, mert ugye görccsel járhat, és a tabletta segít rajta.

Azonkívül rengeteg sportoló kislány is van, akiknek jól jön, mert a tablettával ki lehet tolni a vérzés idejét. Magyarul nem tart szünetet, hanem szedi tovább.

Én sem értek egyet a fiatalok nemi életével kapcsolatban, DE legalább van, aki védekezik és nem nyafog, hogy jaj, most terhes vagyok?

2009. aug. 29. 16:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

én mondjuk 1-2évvel idősebb voltam amikortól tablettát írattam magamnak, de jobban tettem volna ha előbb elmegyek orvoshoz...

mint előttem szóló is írta, nekem spec olyan görcseim voltak amikor megjött, hogy első 2nap sírtam egész nap meg néha hánytam is, hányinger volt egész nap,és remegtem. suliból is sokszor hiányoztam emiatt,de legalábbis szenvedtem. mióta szedem, első nap is eltudok menni akárhová,akár koncertre, ráadásul a mennyisége és időtartama is lecsökkent, amiért tényleg megéri hogy szedem!!! Másfelől ugye a biztonság, hogyha mindig időben beszedem rendesen. ezt az okot meg nem kell magyarázni, mostanában meg a fiatalok még előbb kezdik a nemi életet, hát sztem inkább szedjék,mint hogy ne figyeljenek ilyen dolgokra. 18/l

2009. aug. 29. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Én else hiszem h mifolyik itt csomó 14-15éves lány már nem szűz és sokuk fogamzás gátlót is szed.Ez számomra hihetetlen:O

18/F(Szűz)

2009. aug. 29. 16:42
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Mindenki maga dönti el, hogy mikortól él szexuális életet. 14 évesen ha komoly kapcsolata van, miért ne csinálhatná? Az meg végképp szíve joga, hogy hogyan védekezik. Eddig az volt a baj, hogy nem védekeznek, most már az is felháborodást kelt, ha igen? Gondolom a barátja az a hülye, aki hozzányúl. Van a másik kategória, aki menőzésből csinálja, és mindenkinek odaadja magát. Ezek idióták. De ilyenből van bőven az idősebb korosztályban is.
2009. aug. 29. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Ki az a hülye, aki hozzánk nyúlna?

Kérlek szépen, kikezdett velem több 30as pasi, a tizenévesekről ne is beszéljünk, sőt akad egy 40 éves hódolóm is..

14/L szűz

2009. aug. 29. 17:10
 8/18 anonim válasza:
91%
A törvény is csak 14 év alatt tiltja, (hadd ne idézzem, "aki 14. életévét be nem töltött..." ,ha betöltötte a 14et, akkor pedig nem kiskorú, hanem fiatalkorú.
2009. aug. 29. 17:15
 9/18 anonim ***** válasza:
46%

17:10 jajj most ezzel dicsekedni akartál?:DD

hát KISlány csak úgy elmesélem, hogy a drágalátos "hódolóid" valószínűleg minden korodbeli csajnál bepróbálkoznak... szóval nyugodtan állj be a sorba, add oda a szüzességed egy 40 éves vén f@sznak aki miután jól megdöngetett otthagy a francba és többé nem is látod:P

remélem érthető voltam...

2009. aug. 29. 17:16
 10/18 anonim ***** válasza:

17:10 vagyok

Nem villogni akartam, válaszoltam a kérdésre!

Tudom, hogy sok mindenkit behálóznak, de ez volt az egyik kérdés... És mint láttad, még szűz vagyok, nem is adom könnyen magam, nem tudom, mit pattogsz itt. Csicska..

2009. aug. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!