Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova fajul ez a generáció? :S
Igen...Én félek elmenni ő meg 14 évesen minden probléma nélkül. Azt se értem hogy ezeknek hol vannak a szüleik?:O
ki az a hülye? megmondom én neked. Az ugyanilyen korú KISfiúk. Elszomorító és felháborító -.-
Jaj, jaj.
Nem csak azért írathatnak fel tablettát, mert nem akarnak teherbe esni, hanem akiknek nagyon fáj a menstruáció, mert ugye görccsel járhat, és a tabletta segít rajta.
Azonkívül rengeteg sportoló kislány is van, akiknek jól jön, mert a tablettával ki lehet tolni a vérzés idejét. Magyarul nem tart szünetet, hanem szedi tovább.
Én sem értek egyet a fiatalok nemi életével kapcsolatban, DE legalább van, aki védekezik és nem nyafog, hogy jaj, most terhes vagyok?
én mondjuk 1-2évvel idősebb voltam amikortól tablettát írattam magamnak, de jobban tettem volna ha előbb elmegyek orvoshoz...
mint előttem szóló is írta, nekem spec olyan görcseim voltak amikor megjött, hogy első 2nap sírtam egész nap meg néha hánytam is, hányinger volt egész nap,és remegtem. suliból is sokszor hiányoztam emiatt,de legalábbis szenvedtem. mióta szedem, első nap is eltudok menni akárhová,akár koncertre, ráadásul a mennyisége és időtartama is lecsökkent, amiért tényleg megéri hogy szedem!!! Másfelől ugye a biztonság, hogyha mindig időben beszedem rendesen. ezt az okot meg nem kell magyarázni, mostanában meg a fiatalok még előbb kezdik a nemi életet, hát sztem inkább szedjék,mint hogy ne figyeljenek ilyen dolgokra. 18/l
Én else hiszem h mifolyik itt csomó 14-15éves lány már nem szűz és sokuk fogamzás gátlót is szed.Ez számomra hihetetlen:O
18/F(Szűz)
Ki az a hülye, aki hozzánk nyúlna?
Kérlek szépen, kikezdett velem több 30as pasi, a tizenévesekről ne is beszéljünk, sőt akad egy 40 éves hódolóm is..
14/L szűz
17:10 jajj most ezzel dicsekedni akartál?:DD
hát KISlány csak úgy elmesélem, hogy a drágalátos "hódolóid" valószínűleg minden korodbeli csajnál bepróbálkoznak... szóval nyugodtan állj be a sorba, add oda a szüzességed egy 40 éves vén f@sznak aki miután jól megdöngetett otthagy a francba és többé nem is látod:P
remélem érthető voltam...
17:10 vagyok
Nem villogni akartam, válaszoltam a kérdésre!
Tudom, hogy sok mindenkit behálóznak, de ez volt az egyik kérdés... És mint láttad, még szűz vagyok, nem is adom könnyen magam, nem tudom, mit pattogsz itt. Csicska..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!