Hová fajul ez a mai világ?
nem rasszista.teljesen igaza van...
én valahogy kezdek hinni ebben a 2012-es világvégében.
a cigányok miatt ugyan nem lesz apokalipszis, a cigányokkal évszázadok óta csak a baj van, mióta csak megjelentek európában, és nem csak nálunk, hanem mindenütt, ahol megtalálhatóak. nyugaton is.
más kérdés, hogy itt nálunk kiskirálykodhatnak, mert nekik kedveznek a törvények. ez a politikusok felelőssége, a rendőrökön nem múlna semmi.
".Kérdem én az ország neve MAGYARORSZÁG akkor meg?"
a nép neve meg magyar, így, kis kezdőbetűvel, mert a magyar nyelvben nem írjuk a népneveket nagybetűvel - általános iskola. Ugyanis Magyarországon magyarul beszélnek és írnak, a magyar helyesírási szabályokkal, nem pedig az angol vagy német helyesírással. Mert tudod, az ország neve MAGYARORSZÁG... tehát írjunk már akkor magyarul, hogy fene egye meg.
Tényleg marha irritáló már mindenhol nagybetűvel látni a népneveket, basszus.
A kérdésre meg: egyáltalán nem biztos, hogy elfajulóban van a helyzet, azaz annyival rosszabb a helyzet, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt, csak szimplán lehet, hogy most a problémák nagyobb visszhangot kapnak, az internet elterjedésével sokkal több ilyennel találkozik az ember, mint anno, főleg, ha külön erre is fókuszál.
"megverték a cigányok a gyereket azért mert Magyar volt"
Szerintem nem Magyar, hanem magyar volt. Kezdhetnénk azzal, hogy ne angol helyesírással írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!