Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyünk terhességi tesztet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyünk terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
a barátommal azt próbáltuk,hogy csak berakja, koton nélkül. nem szexeltünk, csak próbából párszor betette. azt írták a neten, hogy nagyon kicsi az esélye hogy terhes legyek, de nem lehet tudni. hónap végén kell megjönnie, szerintetek várjuk meg, vagy vegyünk tesztet?
2013. jan. 12. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:

inkább vegyétek meg a babának a ruhákat.

Miért nincs az általános iskolákban már szexuális felvilágítás óra??

2013. jan. 12. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:

"azt írták a neten"

Hátha a net azt mondja....hülyegyerek

Már ne is haragudj,de erre tényleg csak ezt tudom mondani.

2013. jan. 12. 00:49
 3/8 anonim ***** válasza:
végy tesztet és nyugodt lesz álmotok
2013. jan. 12. 00:50
 4/8 anonim válasza:
Ha a hónap végén kellene megjönnie tök feleslegesen veszel tesztet,mert az csak az elmaradt menzi első napján mutatja ki legelőször.Egyébként tényleg kicsi így az esélye,de sose lehet tudni.Remélem nem vagy az,ekkora felelőtlenséget...
2013. jan. 12. 06:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Nagyjából telibe találtátok a peteérést.
2013. jan. 12. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Aktus után minimum két hétnek el kell telnie, hogy tesztelni lehessen!

Előtte akkor is negatívat mutat, ha valójában baba készül.

2013. jan. 12. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
mindenki kezdi a remhireket,hogy elovaladektol leherbe esel blabla.:) valoban teherbe lehet tole esni de 100 esetbol csupan 3szor fordul elo,es ez a statisztika valos. vegyetek tesztet, mert ugyis parazni fogtok.:)
2013. jan. 12. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
uristen nem lesz ugy se semmi :) ugyan ez volt nalam de kivette mielott elelvezett. utana napokig kepzelodtem stb. negativat teszteltem aktusra 9. nappal es ra egybol megjott. bemeseltem magamra. gumi nelkul azota nem csinaljuk. nem szabad kockaztatni!!!!!!
2013. jan. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!