Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelykúp fogamzásgátlás? FONTOS! Többi lent
Figyelt kérdés
kb milyen mélyre kell be helyezni, mennyi idő alatt szívódik fel, mennyire biztonságos?2013. jan. 11. 12:06
1/3 anonim válasza:
Milyen hüvelykúp? Amúgy gondolom van bent használati utasítás is.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én évekkel ez előtt használtamilyet. Lehető legmélyebbre, úgy emlékszem kb 5-10 perc. Egy szakkönyvből tudom, h hibaszázalék:25% !!! Sajnos magában nem nagyon elég:S Mákom van h nem lettem terhes...
3/3 anonim válasza:
Ha ezt használod használjatok mellette óvszert. Nagyon sokan teherbe esnek mellette.
Egyébként jó mélyre kell helyezni és várni min 10 percet.
De mivel erős spermicid anyagot tartalmaz könnyen felborítja a hüvelyflórát, ami egyenlő rendszeres hüvelygomba. Valamint sokan panaszkodtak rá, hogy csíp. nekem gyakorlatilag annyira csípett, hogy mikor letelt a 10 perc nem hogy szexelni, inkább sírni volt kedvem, azt sem tudtam, hogy öblítsem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!