Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megúszom a terhességet így?
Van rá esély. Nem nagy, de nem is ez számít, hanem hogy van, mert az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek.
Ha előtte jól kipisili a farkát akkor kisebb a veszély. DE ez meg olyan, hogy bármikor bejöhet. Én nem játszanék a tűzzel ha nem akartok babát. A másik oldala meg a betegségek. Ha esetleg mással is összefekszik ugyanígy akkor hozhat neked meglepiket.
Nem szeretem azt mondani,hogy megmondtam...várjunk csak...dehogy nem!!!
Tehát én megmondtam.
Hát ha ezt védekezésnek lehet mondani, akkor igen, így.
És nem szerettek volna gyerket, nagyon nem. A gyökér gyerek azért is hagyta el a csajt. Eddig sem tartottam sokra a gyereket, de ezután még a kutyám is többet ér.
Nem igaz ha dugni akar, akkor legalább gumira ne sajnálja a pénzt. Most így hirtelen azt tudom mondani, hogy várj még 2-3 napot. Ha ez után sem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz, más gond is lehet.
És legközelebb védekezzetek normálisan. Nem tudo mennyi idős vagy, de gondolom később szeretnél gyereket, szóval tablettát addig nem ajánlom (no meg amíg mindig nincs állandó partnered, mert a fertőzések ellen nem annyira véd, macerás a szedése és talán még drágább is, bár ez függ attól is milyen sűrűn cisnálja az ember).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!