Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megúszom a terhességet így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megúszom a terhességet így?

Figyelt kérdés
Van egy partnerem, akivel le szoktam feküdni, de sosem védekezünk, csak vigyázunk, hogy ne élvezzen belém. Nem szedek fogamzásgátlót sem. Lehetek terhes így? Ha igen, mennyi az esélye? Tapasztalatokat is írjatok, ha vannak. Köszi!

2013. jan. 9. 00:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
lehetsz, előváladékban is vannak életképes kis spermiumok. szerintem ez nem jó játék,mert így is van esély, bár nem olyan sok.
2013. jan. 9. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hehe,lóf@szt.
2013. jan. 9. 00:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint lóf@szt úszod meg.
2013. jan. 9. 00:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély. Nem nagy, de nem is ez számít, hanem hogy van, mert az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek.

Ha előtte jól kipisili a farkát akkor kisebb a veszély. DE ez meg olyan, hogy bármikor bejöhet. Én nem játszanék a tűzzel ha nem akartok babát. A másik oldala meg a betegségek. Ha esetleg mással is összefekszik ugyanígy akkor hozhat neked meglepiket.

5/15 A kérdező kommentje:
Már meg kellett volna jönnie 1-2 napja.:S
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, 15 éves kora óta k*rogatták, 16 éves korában sikerült is gyereket csinálni. Most 17 éves és neveli a kisfiát. Egyedül.
2013. jan. 9. 00:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Reménykedj benne hogy fizetni fogja a gyerektartást
2013. jan. 9. 00:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretem azt mondani,hogy megmondtam...várjunk csak...dehogy nem!!!

Tehát én megmondtam.

9/15 A kérdező kommentje:
Ők is csak így védekeztek, vagy sehogy? Azért nem mindegy...
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezt védekezésnek lehet mondani, akkor igen, így.

És nem szerettek volna gyerket, nagyon nem. A gyökér gyerek azért is hagyta el a csajt. Eddig sem tartottam sokra a gyereket, de ezután még a kutyám is többet ér.

Nem igaz ha dugni akar, akkor legalább gumira ne sajnálja a pénzt. Most így hirtelen azt tudom mondani, hogy várj még 2-3 napot. Ha ez után sem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz, más gond is lehet.

És legközelebb védekezzetek normálisan. Nem tudo mennyi idős vagy, de gondolom később szeretnél gyereket, szóval tablettát addig nem ajánlom (no meg amíg mindig nincs állandó partnered, mert a fertőzések ellen nem annyira véd, macerás a szedése és talán még drágább is, bár ez függ attól is milyen sűrűn cisnálja az ember).

2013. jan. 9. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!