Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom?
A történet: 3 hónapja szakítottam a barátommal (6 évig voltunk együtt),hazaköltöztem,azóta volt 2 fiú,komoly kapcsolatnak indultak,de mind2 határozatlan volt,nem tudták mit akarnak,nem is erőltették meg magukat,otthagytam őket,ráadásul szex is volt velük,közbe én vártam h megjöjjön,az egyikkel óvszerrel,a másikkal anélkül voltam (ő rég is volt csajjal),de nem élvezett belém,még jó időbe vette ki,na de most,mielőtt szakítottam azzal,akivel 6 évig voltam együtt,szakításunk előtt 1-2 héttel hagytam abba a fogamzásgátlót (7 évig szedtem folyamatosan),az abbahagyás után 23 napra jött meg,a következő meg majdnem 1 hónap késéssel,ez idő alatt voltam együtt a 2 sráccal,de aztán szerencsére megjött,azóta elég furán érzem magam,kicsit rosszul,mintha hányingerem lenne,de csak 1 nagy böff jön fel :D nem nagyon eszek,nem is kívánom,míg az exemmel voltam rengeteget ettem,most már negyed annyit se eszek meg,mint régen,olykor leesik a vérnyomásom,cigizek is,nem alszok sokat,szóval elég érdekes,tudom lehet előváladékba is sperma,de kevés az esély,mégis meg lehet rá az esély.
akivel gumi nélkül voltam,rá 1 hétre jött meg,ugye nem lehetek terhes? :S főleg hogy most végre rátaláltam az igazira...nem akarom elveszíteni!!!és lécci ne mondjátok h ribi vagyok,mert én mindig csak a komoly kapcsolatra hajtok! és bocsi a bonyolult fogalmazásért
egyreszt ribi vagy.
masreszt az elso KILENC sorod az egy mondat. Tanuljatok mar meg legalabb normalisan fogalmazni, irasjeleket hasznalni, tagolni azt amit kozolni akartok... Ez igy olvashatatlan okadek.
Remelem terhes vagy, megerdemled.
#2-es! nem lehet,hogy neked a szövegértéssel van bajod?
egyébként f@szán megsértettél! :( de mindegy,mert nem is a kérdésemre válaszoltál...
Nem, nem a szovegertessel van bajom, mivel megertettem amit irtal.
Valoszinuleg nem vagy terhes, de en remelem h igen :o) Ugye milyen aljas szemetlada vagyok?
Azzal van bajom, hogy a vesszokon es harom felkialtojelen kivul nincs mas irasjel a 11,5 soros mondanivalodban, csak szmajlik meg zarojelek. Mivel most epp kurv@ra nincs kedvem takaritani, ezert atirom olvashato formatumba, csak h lasd hogy nez ki normalisan:
A tortenet az, hogy 3 honapja szakitottam a baratommal - akivel 6 evig voltunk egyutt- majd hazakoltoztem es azota volt ket fiu, akikkel komoly kapcsolatnak indult. De mindketto hatarozatlan volt: nem tudtak mit akarnak, nem is eroltettek meg magukat, igy otthagytam oket.
Raadasul szex is volt veluk, mikozben en vartam h megjojjon. Az egyikkel ovszerrel, a masikkal anelkul voltam (o reg is volt csajjal), de nem elvezett belem, meg jo idoben kivette.
Nademost: mielott szakitottam azzal akivel 6 evig voltam egyutt, szakitasunk elott 1-2 hettel hagytam abba a fogamzasgatlot, amit elotte 7 evig szedtem folyamatosan es az abbahagyas utan 23 napra jott meg, a kovetkezo pedig majdnem egy honap kesessel...
Nem folytatom tovabb, mert baszottul unalmas :) es minden mondathoz lenne boven hozzafuznivalom. De remelem latod, hogy igy nez ki egy normalisan tagolt, ertelmesen elovezetett tortenet, nem pedig ugy, ahogy leirtad: osszevissza csapongva, vesszokkel elvalasztva, mintha 20 km futas utan lihegnel el vmit a baratnodnek...
S de, ribi vagy es meg magadat is becsapod azzal, hogy komoly kapcsolatra hajtasz, de a 6 eves kapcsolatod megszunese utan 3 honap alatt ket sraccal fekudtel le, raadasul az egyikkel ugy, h nem is vedekeztetek.
Abbol h 6 eves kapcsolatod volt + 7 eve szedtel tabit, boven arra kovetkeztetek h 20+ eves vagy. Ehhez kepest ugy fogalmazol mint egy 15 eves kis csitri, nem beszelve arrol, hogy ugy is viselkedsz.
mi mi mi mi?
Itelkeztem volna?
Naneb@sszfel :D
Nem annyit irtam ide 2 sorban, h: nemvagy terhes, nemvagy ribi, sunaznalak, kuldjel kepet priviben.. stb.
Hanem kifejtettem h mi nem tetszik es a stilusod alapjan mit gondolok.
Az pedig, h nem tudom az okokat, az a Te hibad. Miert nem irtad le?
az okok a következők:rettenetesen szeretetéhes vagyok,és a kedves exem ezt nem adta meg,vagy nem úgy ahogy szerettem volna
sőt!nem volt 17 éves korom óta szabadságom!csak ő!meg hogy kiszolgáljam,meg csak a boltba,anyámékhoz menjek,de ha én szerettem volna menni vhova,az vagy ki volt zárva vagy húzta a száját és így nem erőltettem.De ő eljárhatott a haverokkal,meg hagyta hogy a szülei beleugassanak az életünkbe,ha én ezt felhoztam hogy na ebből elég,még én voltam a szar,szemét,és nem mellém állt
én itt vagyok 24 évesen és élni akartam,és egy olyan fiút találni,aki mindent megad,amire szükségem van,csak úgy látszik túl görcsösen ragaszkodtam hozzá.De azért valljuk be,hogy aki élt nemi életet az 1 kicsit szakítás után még jobban vágyik a szeretetre,közelségre,hogy végre szeressék,én csak erre törekedtem.Nem arra,hogy engem mindenki megb@sszon,ha megkívánom a szexet,akkor inkább vettem volna 1 vibrit
De aki most van tudja,hogy mik történtek velem és megérti,ő is tisztában van vele,hogy ha vki magányos eszméletlenül vágyik egy olyan emberre,aki feltétel nélkül szereti és megbecsüli.
Nem én tehetek arról,hogy az a 2 srác,akivel lefeküdtem nem mertek komoly kapcsolatot kezdeményezni,mert féltek hogy csalódnak,ráadásul elvárták volna,hogy csak ÉN teperjek utánuk,én meg azt mondtam erre,hogy az ki van zárva!Szerintem nem 1 nő dolga,hogy fusson a pasi után,és én ezért küldtem el min2-t!
ennyi
sikerült jól megfogalmaznom? :)
próbálkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!