Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom hogyha egy nappal elöbb kaptam be a fogamzásgátlomat?
Figyelt kérdés
tegnap kellett volna bekapnom a tabletát de elszámoltam ezért ma vettem be lehet töle vmi bajom??? oltásokat nem.kérek...#blajdhd
2012. dec. 29. 17:02
1/4 anonim válasza:
Tegnap kellett volna bekapnod, de ma kaptad be? Akkor az nem egy nappal előbb van, hanem egy nappal később! Ha kimarad egy tabletta, és nem pótoltad 12 órán belül védekezz gumival egy hétig!
2/4 anonim válasza:
Bajod épp nem csak a terhesség elleni védelem csökkennt ha a 12 órát meghaladtad. Kiegészítő vé dekezés ajánlott, de kétlem hogy a tájékoztatóba ez ne lenne benne
3/4 A kérdező kommentje:
nem tegnap kellett.volna bekapnom hanem holnap kéne...
2012. dec. 29. 17:44
4/4 anonim válasza:
ja akkor minden ok, nem lesz tőle bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!