Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi bajom lehet? (tünetek lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet? (tünetek lent)

Figyelt kérdés

hirtelen, néhány másodpercig tartó szúrós, enyhe fájdalom az alhasamban jobb vagy bal oldalon

enyhe puffadtságérzet néha tompa alhasi fájdalom

Mire gondolnátok, petefészek-gyulladás esetleg?

csak jövő héten tudok nőgyógyászhoz menni

a fájdalom jobb oldalon kisugárzik kicsit a combtőbe, bal oldalon pedig a derekamba, de egyszer előjön, majd elmúlik...

volt hasonló veletek már? mi volt a baj? nőgyógyászati eredetű lehet?

Lehet h rossz kategóriába írtam, de nem találtam megfelelőt...

Terhességet kizárnám, mert fogamzásgátlót szedek 1,5 éve

2013. jan. 7. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! nekem hasonló tüneteim voltak, amikor petefészek gyulladásom volt.
2013. jan. 7. 20:39
 2/5 anonim válasza:
Nekem volt hasonló tüneteim, mikor vese gyulladásom volt, de az folyamatosan fájt, nem igazán múlt el hosszabb időre.
2013. jan. 7. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor lehet h nekem is petefészek-gyulladásom van?

fél éve volt már, de akkor nem volt panaszom, véletlen rutinvizsgálaton derült ki és kezelték is (kúppal), esetleg nem múlt el, vagy újra előjött?

2013. jan. 7. 20:45
 4/5 Doki. ***** válasza:
Mindenképpen menj el az orvoshoz de azért ne állíts fel magadra diagnózist. Sok oka lehet ennek a fajta fájdalomnak. Még akár vesekő, epekő, egy húgyúti fertőzés, egy komolyabb felfázás. Ne ijedj meg azonnal de orvos mindenképp lásson. Addig is azt ajánlom, hogy igyál sokat.
2013. jan. 7. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:

nőgyógyászhoz megyek jövő héten, talán majd mond vmi közelebbit... :)

köszönöm

2013. jan. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!