Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha valami igazi bajom lenne,...

Ha valami igazi bajom lenne, nem csak estefelé jelentkeznének tünetek, ugye?

Figyelt kérdés
Napközben soha nincs semmi bajom, csak este, szédülök, nehezebben kapok levegőt, úgy érzem most fogok meghalni, agyvérzést kapok vagy infarktust. Aztán egy idő után elmúlik, de van hogy órákig is kitart a rosszullét, van hogy csak hajnalban alszom el de másnap reggelre az égvilágon semmi bajom. Csak este jön megint elő. Pedig ugyanazt csinálom egész nap, itthon vagyok, gépezek, tanulok, stb. Lehet csak pánikroham?
2012. okt. 25. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, meg a bezártság is közrejátszhat sajnos.

Én is ilyen vagyok, egy idő után megkukulok és összevissza rosszul vagyok.

2012. okt. 25. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit zsibbad is a kezem de nem olyan igazi zsibbadás szerűen mikor elalszod, hanem inkább csak olyan hasonló érzés, de jóval enyhébb. A bezártságot amúgy én választom, jobban elvagyok itthon, tehát nem arról van szó hogy borzasztó rosszul érzem magamat itthon egész nap, vagy ez nem számít semmit?
2012. okt. 25. 23:13
 3/6 A kérdező kommentje:
A másik hogy popcornt eszem épp, legalábbis próbálok... mert mikor rágnám még jobban úgy érzem hogy nem kapok levegőt. Nem tudom eldönteni tényleg valami bajom van-e vagy sem, itt meg nem tudtam még elmenni orvoshoz mert másik városba vagyok bejelentve.
2012. okt. 25. 23:15
 4/6 A kérdező kommentje:
131/63/64 volt a vérnyomásom (64) a pulzus, ez normális? Ha infarktust vagy agyvérzést akarnék kapni sokkal magasabb lenne, ugye? (20 vagyok)
2012. okt. 25. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Nem lesz infarktusod! Csak beképzeled, próbálj lazítani, megnyugodni:)
2012. okt. 26. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha egész nap ülsz estére már lelassul a keringésed. Ha már az agyban is csak így cammog a vér jönnek a tünetek már mint a szédülés, a többi meg az egyéb szervek oxigén ellátása miatt is jelentkezhet. Azért ki kellene mozdulni otthonról, ha így bezárod magad elmegy melletted az élet és mindenről lemaradsz.

Aztán persze a tüneteket is "megtanulja" a szervezeted és szokásává válik.

Szerintem keress magadnak egy jó pszichológust, akivel közösen gondolkodtok, hogy miért is zárkózol be. és kezdj el sportolni.Most ez a történet jutott az eszembe, lehet hogy neked is üzen valamit:

" A múlt évben a spanyol televízióban hallottam egy történetet arról az úrról, aki bekopog a fia

ajtaján. "Jaime - szól oda neki -, ébredj fel!" Jaime azt feleli: "Nem akarok felkelni, Papa." Az

apa elkiáltja magát: "Kelj fel, iskolába kell menned!" Jaime azt feleli: "Nem akarok iskolába

menni." "Miért nem?" - kérdi az apa. "Három okból" - válaszolja Jaime. "Először is, mert

unalmas; másodszor, mert a gyerekek ugratnak engem; harmadszor pedig, mert utálom az

iskolát." Mire az apa: "Nos, mondok neked három okot, miért muszáj iskolába menned. Először

is, mert ez a kötelességed; másodszor, mivel negyvenöt éves vagy; és harmadszor, mivel te vagy

az iskolaigazgató"

2012. okt. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!