Ha valami igazi bajom lenne, nem csak estefelé jelentkeznének tünetek, ugye?
Lehet, meg a bezártság is közrejátszhat sajnos.
Én is ilyen vagyok, egy idő után megkukulok és összevissza rosszul vagyok.
Ha egész nap ülsz estére már lelassul a keringésed. Ha már az agyban is csak így cammog a vér jönnek a tünetek már mint a szédülés, a többi meg az egyéb szervek oxigén ellátása miatt is jelentkezhet. Azért ki kellene mozdulni otthonról, ha így bezárod magad elmegy melletted az élet és mindenről lemaradsz.
Aztán persze a tüneteket is "megtanulja" a szervezeted és szokásává válik.
Szerintem keress magadnak egy jó pszichológust, akivel közösen gondolkodtok, hogy miért is zárkózol be. és kezdj el sportolni.Most ez a történet jutott az eszembe, lehet hogy neked is üzen valamit:
" A múlt évben a spanyol televízióban hallottam egy történetet arról az úrról, aki bekopog a fia
ajtaján. "Jaime - szól oda neki -, ébredj fel!" Jaime azt feleli: "Nem akarok felkelni, Papa." Az
apa elkiáltja magát: "Kelj fel, iskolába kell menned!" Jaime azt feleli: "Nem akarok iskolába
menni." "Miért nem?" - kérdi az apa. "Három okból" - válaszolja Jaime. "Először is, mert
unalmas; másodszor, mert a gyerekek ugratnak engem; harmadszor pedig, mert utálom az
iskolát." Mire az apa: "Nos, mondok neked három okot, miért muszáj iskolába menned. Először
is, mert ez a kötelességed; másodszor, mivel negyvenöt éves vagy; és harmadszor, mivel te vagy
az iskolaigazgató"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!