Igazi migrénest keresek?!
Sajnos én is kőkemény migrénes vagyok,már kiskorom óta.
Egyszerűen rettenetes amit átélek mikor rámtör.Kezdődik a szikrázó pontokkal sz egyik szemzugnál,aztán egyre sűrűsödik,elzsibbad az arcom,orrom,szám,nyelvem.Ilyenkor ha valaki kérdez tőlem valamit,tuti sületlenséget válaszolok,érthetetlenül,mert teljesen elveszítem az uralmam a beszéd felett,nem azt ejtem ki amit szeretnék..
Ha még a kezdeti tünetekkor beveszek egy Quarelint,akkor
le tudom rövidíteni a szenvedést olykor,bár ez is csak kevés százalékban használ.
Ha viszont jön a fejfájás,az elviselhetetlen.Görcsös,lüktető,legtöbbször féloldali,de volt már olyan is,hogy a fejtetőtől a tarkómig szinte az egész fájt.Tüszentés,mozgatás,köhögés cak ront a helyzeten..Ehhez társul a hányinger,hányás,gyengeség.
Tartott már 3 napig is...ekkor már sírni sem volt erőm...
Szedtem már ezerféle gyógyszert,de egyik sem használ,erre egészen egyszerűen nincs megoldás,ki kell bírni,még ha néha úgy is érzem,hogy tovább már nem tudom elviselni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!