Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azalia fogamzásgátló, tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azalia fogamzásgátló, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Olvastam már sok felét róla,de nem igazán friss hozzászólásokat sajnos,azért tettem fel a kérdést. Nekem most írt először ilyet a doki hogy szoptatok,de az első levélnél végig véreztem,aztán egy hétre hogy elmúlt a 3 hetes vérzésem,megjött megint 2 napra,de az inkább csak pecsételés volt,azóta semmi. Ráadásul szemmel láthatólag hízok ...
2013. jan. 9. 08:47
 1/2 anonim válasza:
Én is ezt kaptam szülés után, a 7. héten, azóta szedem. Kis pecsételő vérzésem volt tőle, de az normális a doki és a betegtájékoztató szerint is. Utána semmi nem volt, egyik levélnél sem, de szerintem egyelőre nem is esedékes nálam, hogy megjöjjön. Hízni nem híztam tőle semmit, sőt én fogyok is, de az szerintem a szoptatástól van, amitől sokan hízni szoktak egyébként is, merthogy kell enni rendesen. A tejtermelésemre nem volt hatással (hiszen direkt ezért kaptam), ennek örültem nagyon.
2013. jan. 13. 20:28
 2/2 anonim válasza:
a tejtermelest nekem sem befolyasolta, tudtam szobtatni sokaig. enis vereztem tole,de aztmondta a dokim ,h az normalis,megkell szokni a szervezetednek. viszont tiszta pattanas voltam tole...legalabbis azthiszem a tablettatol ,mert se elotte se utanna nemvoltam.
2013. febr. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!