Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időre mennyire pontosan veszitek be a fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
Én kb. egy órás időintervallumon belül szoktam, de sosem percre pontosan. Ez baj?2013. jan. 8. 16:14
1/7 anonim válasza:
Igen, mert ha nem másodpercre pontosan veszed be, akkor egy gyerek nő a hasadba, a tegnap esti megemésztetlen vacsiból.
2/7 A kérdező kommentje:
Butaságokra nem vagyok kíváncsi, csak szokásokra. Ez nincs rajta a betegtájékoztatón.
2013. jan. 8. 16:26
3/7 anonim válasza:
Én is este 9 és 10 között veszem be..be van állítva a telefonomon a jelzés 9re,de van amikor épp fürdök stb. és csúszik kicsit,de semmiképp nem többet 1 óránál. :)
4/7 anonim válasza:
nekem a hivatalos gyógyszeridőm az 20:30kor van. De amikor suli van, akkor előfordul, hogy fél8kor veszem be, illetve mikor ráérek fentlenni, akkor (igaz ez véletlenül), de múltkor 2x is 10 óra után vettem be.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!:)
2013. jan. 8. 16:36
6/7 anonim válasza:
Nekem 3kor jelzi a telefonom, hogy bogyóidő van :D
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nem ide kapcsolódik igaz de hasonló :/ kereken 5 éve szedek bogyót, volt már, hogy elfelejtettem bevenni de tegnap sajnos elfelejtettem, és ma este jutott eszembe.. szóval egy esti adag kimaradt.. azóta együtt voltam a barátommal, szerintetek teherbe eshettem egy nap miatt ? :/ 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!