Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, hogy fog. Gátló mellett teherbe eshetek. Mennyi ennek az esélye?
Figyelt kérdés
Most keztem el szedni a Yasminellét,lassan a 7napos szünetnél fogok tartani és utána valószínű,hogy lefogok feküdni a barátommal gumi nélkül.De félek,hogy tönkreteszem a félelmemmel az aktust.Számomra ez nagyon ijesztő,hogy belém élvez,és minden alkalommal félni fogok,hogy most terhes vagyok-e vagy sem.Kérlek ne irjatok bunkó választ,szeretnék megnyugodni :(
17/L
2009. aug. 27. 22:35
11/22 anonim válasza:
fogamzás gátló mellett teherbe esni? elég könnyen előfordulhat... lerakod melléd az éjjeli szekrényre, és nem használsz gumit, akkor simán
12/22 anonim válasza:
így van.. egyett értek az előttem szólok 1 részével! ha rendszeresen szeded nem lesz baj!
13/22 anonim válasza:
Egy ismim most gyógyszer mellett esett teherbe. Soha nem hagyott ki egy szemet sem, mindenre odafigyelt, évek óta szedte. Hát beleesett abba a 2 %-ba, vagy hányba. De nyugi, ha rendesen szeded, tényleg minden oké, nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy terhes légy. Nem is azért írtam az elején, hogy elrettentselek, csak hogy azért van ilyen is, de nagyon ritka. Nem egy barátnőm szedi, én is, és évek óta, és még nem volt semmi baj.
14/22 anonim válasza:
b+ nem hiszem el h vannak ilyen IQ bajnok lányok...pf fog.gátló mellett miér fosol h terhes leszel??akkor már azonis igy halálra izgulod magad h a fejedreesik 1 tégla??szedd össze magad és keféljétek szét az agyatokat:D
15/22 anonim válasza:
Ha ettől félsz akkor ne hagyd hogy elmenjen benned. Az esélye nem túl nagy de előfordul, 1-2% és attól is függ hogy van -e peteérésed éppen vagy sem. A barátom párja pontosan így esett teherbe néhány hete. Szerencse kérdése.
16/22 anonim válasza:
Utolsó:
A gyógyszer pont a peteérést akadályozza meg, szóval nem lesz peteérése, ez a lényeg.
17/22 anonim válasza:
Tévedés, azaz fajtafüggő. Van amelyik leállítja a peteérést, van amelyik a beágyazódást akadályozza meg, van amelyik a terhességet szakítja meg és van olyan is ami akadályozza a spermium bejutását.
18/22 anonim válasza:
én 3,5 évig szedtem..semmi sem lett, pedig nem vigyáztunk +gumival csak a tabival....
19/22 anonim válasza:
sztem ha félsz,akkor rakj fel magadnak egy spermicid kúpot vagy habot! Csak megnyugtatásképpen.
20/22 anonim válasza:
hát hiába annak még nem való a fogamzásgátló aki nem éri fel ésszel hogy mire való. egy felnőtt érett gondolkodású embernek ez eszébe sem jut hogy féljen ha gyógyszert szed. tönkre is fogod tenni az aktust a félelmeddel, mi akármit mondunk, akkor is félni fogsz, nem való még neked a gyógyszerszedés, nőj fel hozzá fejben is, ne csak testben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!