Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek, hogy fog. Gátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, hogy fog. Gátló mellett teherbe eshetek. Mennyi ennek az esélye?

Figyelt kérdés

Most keztem el szedni a Yasminellét,lassan a 7napos szünetnél fogok tartani és utána valószínű,hogy lefogok feküdni a barátommal gumi nélkül.De félek,hogy tönkreteszem a félelmemmel az aktust.Számomra ez nagyon ijesztő,hogy belém élvez,és minden alkalommal félni fogok,hogy most terhes vagyok-e vagy sem.Kérlek ne irjatok bunkó választ,szeretnék megnyugodni :(

17/L

2009. aug. 27. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hát kab napfogyatkozásonként esnek mellette tehrbe ha normálisan betartanak mindent.Szóval ne aggódj.
2009. aug. 27. 22:42
 2/22 anonim ***** válasza:
kb
2009. aug. 27. 22:42
 3/22 A kérdező kommentje:
mindennap este 10kor szedem max plusz minusz 1,2óra. nem szedek mellé más gyógyszert csak ritkán allergia ellenit,szerintem ez nem gond.de valamiért mégis bennem van az az érzés,hogy belém élvez és teherbeeshetek.gumit nem szeretnénk használni mert mindkettőnknek kényelmesebb lenne igy.valamiért mindig ez jár az eszemben,hogy megtörténhet :S
2009. aug. 27. 22:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan szeded, nem felejted el és nem piálsz rá akkor megközelítőleg 0.

A Yasminelle Pearl-indexe 0,31, ami nagyon-nagyon jónak számít (nézd meg mi az a pearl-index a google-ba.)

Szóval egyáltalán nem kell félned.

És légyszives higyj nekem, mert pár órán belül megérkezik majd 5-6 13 éves lányka akik elkezdik mesélni, hogy a nagymamájuk testvérének az unokanővére a tabletta mellett 2 gumival, spermicid zselével és pesszáriummal is védekezett egyszerre, mindemellé nem is sexelt és mégis teherbe esett!

A sex jó, ne hagyd, hogy azon görcsölj, hogy terhes leszel, mert akkor elrontod az élményt mindkettőtöknek.

2009. aug. 27. 22:50
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire parázol, akkor vetesd ki a méhed. Gyógyszernél jobbat úgyse találsz.

Tudtad, hogy a nők elvileg úgy is képesek teherbe esni, hogy nincs apa? Persze ilyen valószínűleg alig párszor történhetett a történelem folyamán, de megvan rá az esély.

2009. aug. 27. 22:51
 6/22 anonim ***** válasza:

Most látom a válaszodat, szerintem ideálisabb lenne pl. Délbe szedni, így garantáltan nem alszol el és főleg nem iszol rá alkoholt, mivel a pia gátolja a felszívódását.

Ha délbe veszed be és este iszol addigra már felszívódik a gyógyszer.

2009. aug. 27. 22:51
 7/22 anonim ***** válasza:

22:51

Jézusra gondolsz? xD

2009. aug. 27. 22:52
 8/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ :)

hát megprobálom elfelejteni akkor ezt az egészet,amugy nem iszok a gyogyszerre,és ha tudom mindig pontosan veszem be.talán az első szeretkezés után veszek egy tesztet,és ha nem lesz gond remélem megnyugszok

2009. aug. 27. 22:54
 9/22 anonim ***** válasza:
39%

Ne azzal nyugtasd magad, hanem lásd be, hogy hülyeségen rágódsz.

Ugyanis a teszt csak 2 hét után mutat eredményt, valamint egy szeretkezéstől teherbe esni, ha az konkrétan termékeny napon történt is, 5% környékén van.

2009. aug. 28. 09:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben én is és a barátom is ettől tartottunk akkor ajánlotta az orvos ha ennyire félünk akkor gombináljuk amegszakítással. vagyis mielött elélvez kiveszi vagyis nem benned élvez el. Egy időben így csináltuk körülbelül 2-3 hónapig aztán én is meg abarátom is lenyugodtunk aztán már nem aggodom ha belémélvez... Én amúgy is parás voltam így nálunk ha tudjuk és pont nem úgy jön ki akkor jobban szeretem ha nem bennem élvez el. Ez egy picit illúzió romboló de tudom az én marhaságom.

De tényleg nyugodj meg több bnőm is szedi évek óta és nem volt semmi gondja.

20/L

2009. aug. 28. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!