Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aggódom. Tényleg baj van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom. Tényleg baj van?

Figyelt kérdés
december 23.-24.-én múlt el az utolsó menszeszem..és a barátommal január 6.-án együtt voltunk de történt egy kis baleset miután elment..bennem maradt a gumi..másnap 23.-22. órában bevettem az escapelle tablettát..de eddig még nem igen érzek semmi hatást..eléggé tartok attól h már megtörtént a baj mielőtt bevettem..légyszives segítsetek valamit..kíméljetek a baromságoktól..
2013. jan. 8. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen hatást kellene érezned? Kitör belőled Alien?

Miért nem olvasod el a használati utasítást?

2013. jan. 8. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor aggódj, ha kimarad a kövi mensid.
2013. jan. 8. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

most mi itt mit tudunk segíteni? csináljunk helyetted tesztet vagy menjünk el helyetted nőgyógyászhoz, na akkor ezt tedd, egyébként a gumi ha nem szakadt ki, akkor kisebb az esély sokkal, mert ha kihúztad, akkor max a hüvely bemenetbe került az ondóból

de azzal, h ide kiírod nem oldasz meg semmit, tessék elmenni dokihoz!

2013. jan. 8. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak véleményt akarok.ne zavarjon h rajtam kívül 100 ember ír ki hülyébbnél hülyébb kérdéseket..de ne zavarjon...gratulálok.
2013. jan. 8. 18:35
 5/9 anonim válasza:

Hát... aggódjunk együtt! :D

Hasonló a történetem, csak sokkal hamarabb vettem be a tabit, 5 órán belül, de igazából.. ha bevetted szerintem nem lesz baj.. Mást én is könnyebben nyugtatok természetesen, de alapvetően a spermiumoknak nagyon hosszú utat kell megtenniük míg megtermékenyítik a petesejtet.. és talán valami olyasmit is olvastam, hogy ez lelöki a nyálkahártyát... nekem nem nagyon volt mit lelöknie, mert akkor fejeztem be a menstruációt, de azért fő a nyugalom.. rövidesen kiderül

2013. jan. 8. 18:39
 6/9 A kérdező kommentje:
hát remélem nincs gond..de aggódok az tény.
2013. jan. 8. 19:04
 7/9 anonim válasza:
az mit jelent, hogy benned maradt? a gyűrűs rész is bent volt vagy az kint maradt?
2013. jan. 8. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
72 órán belül vetted be, szerintem nem lesz baj, ha 5 napot késik ne pánikolj ha viszont 10 napnál többet csinálj tesztet, addig ne izgulj !
2013. jan. 8. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
a barátnőnek, másfél 7en jelenkezett csak a vérzése, ne aggódj.
2013. jan. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!