Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bevett egy esemény utánit! Lehet így valami baja? Aggódom érte!
A legjobb barátnőm kb 1 éve szed fogamzásgátló tablettát, de azt hiszem 2 vagy 3 szemet elfelejtett bevenni és közbe lefeküdt a pasijával. És bevett egy esemény utánit! A kórházban meg simán felírták neki, mert egy névtelen receptet kapott, a tb-száma se volt rajta.. :S
Ilyenkor mi fog történni? Annyira hülye volt, össze is vesztünk, de azért szeretem, és aggódom érte..
Maga a fogamzásgátló is rengeteg hormont tartalmaz és 2-3 szem nem a világvége, durva volna ha ilyen miatt már nem érne semmit sem. Az eseményutáni meg önmagában egy gigantikus hormonadag. Ezek után jobb lenne neki kicsit pihentetni a szervezetét, mert veszélyes ennyi hormon.Nagyon veszélyes! nem tudom miért írtak neki fel és baromság volt neki bevenni, mert azért még védett a fogamzásgátló. Pihenjen sokat most 1-2 hétig és keresse fel a dokiját, hogy mi legyen.
Legközelebb meg legalább telefonon kérdezze meg a dokit, hogy szerinte mit kéne tenni. Nőgyógyász csak nem fogja megenni egy ilyen "sürgős" esetben azért a 2percért.
Nagyon fél a terhességtől, meg szerintem is gond lehet 2-3 kihagyott tabletta..
Nekem 1x hasmenésem volt, előtte nap szeretkeztem a párommal, és így is féltem, de hát az, hogy bevegyek esemény utánit.. :S Nem is tudom, hogy juthatott eszébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!