Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm bevett egy esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bevett egy esemény utánit! Lehet így valami baja? Aggódom érte!

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm kb 1 éve szed fogamzásgátló tablettát, de azt hiszem 2 vagy 3 szemet elfelejtett bevenni és közbe lefeküdt a pasijával. És bevett egy esemény utánit! A kórházban meg simán felírták neki, mert egy névtelen receptet kapott, a tb-száma se volt rajta.. :S

Ilyenkor mi fog történni? Annyira hülye volt, össze is vesztünk, de azért szeretem, és aggódom érte..

2012. júl. 22. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Maga a fogamzásgátló is rengeteg hormont tartalmaz és 2-3 szem nem a világvége, durva volna ha ilyen miatt már nem érne semmit sem. Az eseményutáni meg önmagában egy gigantikus hormonadag. Ezek után jobb lenne neki kicsit pihentetni a szervezetét, mert veszélyes ennyi hormon.Nagyon veszélyes! nem tudom miért írtak neki fel és baromság volt neki bevenni, mert azért még védett a fogamzásgátló. Pihenjen sokat most 1-2 hétig és keresse fel a dokiját, hogy mi legyen.

Legközelebb meg legalább telefonon kérdezze meg a dokit, hogy szerinte mit kéne tenni. Nőgyógyász csak nem fogja megenni egy ilyen "sürgős" esetben azért a 2percért.

2012. júl. 22. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon fél a terhességtől, meg szerintem is gond lehet 2-3 kihagyott tabletta..

Nekem 1x hasmenésem volt, előtte nap szeretkeztem a párommal, és így is féltem, de hát az, hogy bevegyek esemény utánit.. :S Nem is tudom, hogy juthatott eszébe

2012. júl. 22. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Butaság volt esemény utánit bevenni ha fogamzásgátlót szed. Terhes valószinüleg nem lesz, de most várhatja, amig rendbe jön a ciklusa. Legközelebb figyeljen a tabletta-szedésére vagy használjon kiegészitő védekezést.
2012. júl. 22. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátnőd,mi?:D
2012. júl. 22. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, a barátnőm, mivel én tudok figyelni arra, hogy bevegyem
2012. júl. 22. 20:52
 6/6 Varga Vivien16 válasza:
az esemény utáni nagyon durva cucc.. rengeteg hormont tartalmaz, nem szabad csak úgy be kapkodni, pláne, ha eleve szed fogamzás gátlót... ! jó időbe bele telik míg helyre áll a ciklusa. ! nem beszélve a mellékhatásokról.. buta a ' barátnőd'!
2012. júl. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!