Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortusztabletta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusztabletta?

Figyelt kérdés
valószínűleg 4 hetes terhes vagyok, holnap megyek nőgyógyászhoz. megtartani nem szeretnénk, milyen alternatívák lehetnek az abortusztablettán kívül? úgy tudom 8hetes korig megoldható.
2013. jan. 7. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
akkor add árvaházba az is jobb mint megölni viseld a következményeit, komolyan nézd meg a néma sikoly című filmet....
2013. jan. 7. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, egyetemre járok, nem tudnám,- és nem is szeretnék még gyereket nevelni..
2013. jan. 7. 21:19
 3/9 A kérdező kommentje:
privát üzenetre ne haragudj, de nem szeretnék válaszolni.
2013. jan. 7. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
abortusztabletta Magyarorszagon es sok masik orszagban nincs, ugyanics egy hatalmas hormonbomba, gyilkos. viszont mutettel elvegezheto, viszont 30.000 forintos hatart surolja,de szerintem megeri. minel elobb kell ezen tulesni kesobb csak nehezebb lesz
2013. jan. 7. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
"minél előbb kell ezen túl esni".... gratulálok. "ezen"... biztos te is egy befejezetlen abortusz vagy... csak neked szerencséd volt..
2013. jan. 7. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Abortusztabletta legközelebb Bécsben elérhető, ha érdekel tudok linket küldeni , a klinikának van magyar nyelvű honlapja is.

Kint az ár 150.000 ft körül mozog, viszont nincs várakozás engedélyeztetés, megvan egy délután alatt és anonim.

2013. jan. 8. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
12%

Gratulálok. Ez az eredménye ha ész nélkül szexeltek.

Most meg azért hogy semmissé tedd az egészet, megölnél egy fejlődő magzatot (a saját fiadat).

2013. jan. 8. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
ugy ertettem hogy minel elobb tulesni rajta, hogy ha nem szeretne gyereket, ami a kerdesebol feltunoen latszik.kozulunk szerintem nem en vagyok az aluliskolazott.minel tovabb varnak az abortusszal a baba annal fejlettebb lesz es iszonyatos fajdalmakat elhet at az elhalogatott abortusz soran.:) de okoskodj meg egy kicsit szerintem
2013. jan. 8. 17:48
 9/9 A kérdező kommentje:

először is,köszönöm a normális válaszokat:)

másodszor, NEM vagyok terhes, csak a sok stressz miatt nem jött meg időben, voltam orvosnál is ma reggel.

kedves 7-es, szerintem neked semmi jogod nincs ész nélkül ítélkezni felettem, ugyanis semmit nem tudsz rólam, mindössze egyetlen kérdést írtam ki, te pedig megállapítottad h felelőtlen vagyok, idézlek " ész nélkül szexelni " és valószínűleg szívtelen is, ha a saját "fiamat" képes lennék megölni.

Lehet tévedek és nincs igazam, de úgy gondolom(remélhetőleg nem csak én) h egy olyan világba ahol a boltba levág egy hisztit a gyerek és az anyjának nincs pénze megvenni az 50ft-os csokit, ilyen világba nem szülnék.

2013. jan. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!