Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusztabletta?
Abortusztabletta legközelebb Bécsben elérhető, ha érdekel tudok linket küldeni , a klinikának van magyar nyelvű honlapja is.
Kint az ár 150.000 ft körül mozog, viszont nincs várakozás engedélyeztetés, megvan egy délután alatt és anonim.
Gratulálok. Ez az eredménye ha ész nélkül szexeltek.
Most meg azért hogy semmissé tedd az egészet, megölnél egy fejlődő magzatot (a saját fiadat).
először is,köszönöm a normális válaszokat:)
másodszor, NEM vagyok terhes, csak a sok stressz miatt nem jött meg időben, voltam orvosnál is ma reggel.
kedves 7-es, szerintem neked semmi jogod nincs ész nélkül ítélkezni felettem, ugyanis semmit nem tudsz rólam, mindössze egyetlen kérdést írtam ki, te pedig megállapítottad h felelőtlen vagyok, idézlek " ész nélkül szexelni " és valószínűleg szívtelen is, ha a saját "fiamat" képes lennék megölni.
Lehet tévedek és nincs igazam, de úgy gondolom(remélhetőleg nem csak én) h egy olyan világba ahol a boltba levág egy hisztit a gyerek és az anyjának nincs pénze megvenni az 50ft-os csokit, ilyen világba nem szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!